Sammlung von Newsfeeds

Separatistët katalonjas duhet të merren në arrest hetimor

Deutsche Welle - Do, 02/11/2017 - 15:55
Nëntë anëtarë të qeverisë rajonale katalonjase të shkarkuar janë paraqitur tek gjyqtari i hetuesisë. Ata janë ndër të parët, që mund të dënohen për rebelimin e tyre.
Kategorien: Deutsch Welle

Gjermani: Rreth 30.000 azilkërkues në ilegalitet?

Deutsche Welle - Do, 02/11/2017 - 14:48
Rreth 1,6 milionë vetë kërkojnë mbrojtje në Gjermani, ndër to bëjnë pjesë edhe azilkërkuesit e refuzuar, të cilët ende nuk janë larguar nga vendi. Por 30.000 syresh kanë dalë prej radarëve të autoriteteve.
Kategorien: Deutsch Welle

Një gjendje e përhershme e jashtëzakonshme në Francë?

Deutsche Welle - Do, 02/11/2017 - 07:34
Një ligj antiterror ka hyrë në fuqi në Francë duke i dhënë fund gjendjes dyvjeçare të jashtëzakonshme në vend. Kritikët thonë se ligji përmban shumë elementë të gjendjes së jashtëzakonshme.
Kategorien: Deutsch Welle

Jeta e rrezikshme e gazetarit

Deutsche Welle - Do, 02/11/2017 - 07:33
Të rrëmbyer, të torturuar, të vrarë: në të gjithë botën dhuna kundër gazetarëve është shtuar. Por vetëm një në dhjetë krime sqarohet. Armiqtë më të mëdhenj të gazetarëve shpesh janë shtetet ku punojnë gazetarët.
Kategorien: Deutsch Welle

Si gjermanët: Rituale të papritura në zyrat gjermane

Deutsche Welle - Do, 02/11/2017 - 07:31
Gjermanët janë të njohur për përpikmërinë e tyre. Në një zyrë gjermane duhet të mbash parasysh megjithatë gjëra të tjera. Me një copë ëmbëlsirë mund të arrish diçka.
Kategorien: Deutsch Welle

Pakete für Kinder im Kosovo - WESER-KURIER online

News - Do, 02/11/2017 - 03:54

WESER-KURIER online

Pakete für Kinder im Kosovo
WESER-KURIER online
Dieses Jahr wird wieder gesammelt – jetzt für Kinder im Kosovo. In Bremen werden Sachspenden, mit denen die Pakete bestückt werden, in der Adventgemeinde am Osterdeich 42/43 gesammelt. 66 Pakete und drei Bananenkartons sind dort 2016 für ...

Kategorien: News

Pakete für Kinder im Kosovo - WESER-KURIER online

News - Do, 02/11/2017 - 03:54

WESER-KURIER online

Pakete für Kinder im Kosovo
WESER-KURIER online
Dieses Jahr wird wieder gesammelt – jetzt für Kinder im Kosovo. In Bremen werden Sachspenden, mit denen die Pakete bestückt werden, in der Adventgemeinde am Osterdeich 42/43 gesammelt. 66 Pakete und drei Bananenkartons sind dort 2016 für ...

Kategorien: News

Parandalohet "një atentat i rëndë terrorist" në Gjermani

Deutsche Welle - Mi, 01/11/2017 - 08:51
Një sirian 19 vjeçar është arrestuar nën dyshimin se kishte planifikuar një atentat terrorist në Gjermani. Personi ishte i gatshëm ta kryente sulmin duke përdorur materiale shumë shpërthyese, sipas prokurorëve.
Kategorien: Deutsch Welle

Katalonjë: "Rajoy nuk do të plotësojë dëshirat e askujt"

Deutsche Welle - Mi, 01/11/2017 - 08:50
Qeveria rajonale në Barcelonë u shkarkua. Si do të vejë më tej puna? Günther Maihold i Fondacionit Shkenca dhe Politika në Berlin i rekomandon qeverisë së Madridit që të veprojë e rezervuar.
Kategorien: Deutsch Welle

Koment: Putini dhe hija e Stalinit

Deutsche Welle - Mi, 01/11/2017 - 08:47
Politikanёt, qё falsifikojnё historinё, bёjnё mёkat ndaj popullit tё tyre. Sepse ata e rrisin rrezikun, qё njerёzit tё mos mёsojnё nga pёrvoja. Kjo vlen edhe pёr politikanёt rusё, mendon Miodrag Soric.
Kategorien: Deutsch Welle

Seiten

Subscribe to Kosova Info Server Aggregator