Deutsch Welle

Merkeli e të Gjelbrit - vlerësime të ndryshme për negociatat për qeverinë

Deutsche Welle - Fr, 03/11/2017 - 13:58
Dy javë pas fillimit të negociatave për një koalicion qeveritar midis CDU/CSU, FDP dhe të Gjelbërve kancelarja Merkel u shpreh optimiste për shanset e suksesit.
Kategorien: Deutsch Welle

Bota pajiset më mirë për mbrojtjen nga katastrofat natyrore

Deutsche Welle - Fr, 03/11/2017 - 08:55
Uragane, tërmete, përmbytje: dukuritë ekstreme të natyrës kërcënojnë kryesisht njerëzit në vendet e varfëra. Ato sipas Indeksit aktual Botëror të Rrezikut, janë veçanërisht të kërcënuara. Por ka edhe shpresë.
Kategorien: Deutsch Welle

Seiten

Subscribe to Kosova Info Server Aggregator – Deutsch Welle