Deutsche Welle

Subscribe to Deutsche Welle Feed Deutsche Welle
Albanian Homepage
Aktualisiert: vor 1 Stunde 35 Minuten

Si gjermanët: Rituale të papritura në zyrat gjermane

Do, 02/11/2017 - 07:31
Gjermanët janë të njohur për përpikmërinë e tyre. Në një zyrë gjermane duhet të mbash parasysh megjithatë gjëra të tjera. Me një copë ëmbëlsirë mund të arrish diçka.
Kategorien: Deutsch Welle

Parandalohet "një atentat i rëndë terrorist" në Gjermani

Mi, 01/11/2017 - 08:51
Një sirian 19 vjeçar është arrestuar nën dyshimin se kishte planifikuar një atentat terrorist në Gjermani. Personi ishte i gatshëm ta kryente sulmin duke përdorur materiale shumë shpërthyese, sipas prokurorëve.
Kategorien: Deutsch Welle

Katalonjë: "Rajoy nuk do të plotësojë dëshirat e askujt"

Mi, 01/11/2017 - 08:50
Qeveria rajonale në Barcelonë u shkarkua. Si do të vejë më tej puna? Günther Maihold i Fondacionit Shkenca dhe Politika në Berlin i rekomandon qeverisë së Madridit që të veprojë e rezervuar.
Kategorien: Deutsch Welle

Koment: Putini dhe hija e Stalinit

Mi, 01/11/2017 - 08:47
Politikanёt, qё falsifikojnё historinё, bёjnё mёkat ndaj popullit tё tyre. Sepse ata e rrisin rrezikun, qё njerёzit tё mos mёsojnё nga pёrvoja. Kjo vlen edhe pёr politikanёt rusё, mendon Miodrag Soric.
Kategorien: Deutsch Welle

Seiten