robin haxhi krasniqi

Krasniqi vs. Cleverly me 28 Prill në Londër

Organizata botërorë e boksit WBO i ka dhënë lejen boksierit shqiptarë Haxhi Krasniqi për të sfiduar kampionin WBO të botës Nathan Cleverly me 28 Prill 2012 në Londër. Promotorët e Cleverly dhe Krasniqit kishin nënshkruar marveshje për këtë duel me 20 Mars, por fillimisht WBO-ja ishte kundër këti duelit.

Subscribe to RSS - robin haxhi krasniqi