PDA

Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : Ka kohė qė po e kėrkoj Si-erėn...

Valja
07.02.2006, 22:52:00
Sė pari ju kėrkoj mirkuptim, por rrugdalje as zgjidhje tjetėr nuk kam, pėr ta kėrkuar njė shoqen timen qė kisha vite mė parė nė kėtė forum.Mė ka marrė malli shumė pėr tė, pėr bisedat me tė, e ka gati tri vite qė nuk kam marrė letėr nga ajo, e kisha shoqe tė zemrės e do gėzohesha pa masė sikur ta gjeja edhe njėherė.
Si-era tė lutem lajmėrohu, ose dikush nga shoqėria jonė e mėparshme e forumit ,nėse dini diē pėr tė ,mė lajmėroni,mė shkruani se do presė.
Ju falenderon nga zemra Valja

gentelmeni
08.02.2006, 00:01:00
Tungi Valja...

Qysh je a je mire qysh a Nushi...a e keni ba najfar Nushi te vogel /forum/images/smiles/icon_wink.gif

Do te ishte mire te klikosh ne mesazhet private dhe ajo do te lajmerohet prape.Ishte prezente para nje muaji.

Do te ishte mire qe ti edhe Nushi te ktheheshit kesajde e ta zbukurojme DF-ne sikur atehere.

Pra,mike e moqme mirese na erdhe prape....

ps.Tash e kam ndrrue e po e thrras veten Bali Gent...(kam nise me u rrite pak)

Valja
08.02.2006, 13:29:00
Tė pėrshėndes Gentellmeni

A ende je kėndej ti a?, po i rrin besnik forumit ,pėrdeisa ne tė tjerėt jemi dorzuar.
Ta them tė drejtėn e kam provuar me mesazhe private,por e kotė se ende nuk ėshtė lajmėruar.
Unė dhe Nushi jemi prindė tė njė vajze dy vjeqare, e cila ėshtė e gjithė krenaria dhe gėzimi ynė.

Po tek ti ēfar kemi tė re?

Tė pėrshėndetė Valja

Valja
09.02.2006, 18:13:00
Tė nderuar moderatorė

Ju falenderoi qė kjo faqe ma mundėsoi gjetjen e shoqės sime,andaj ju kisha lutur ta shlyeni ,nėse ėshtė e mundur!!!,apo ta mbyllni kėtė rubrikė.

Me mderime Valja

Aurora
11.02.2006, 20:25:00
me kerkesen e autores se temes, tema mbyllet.

pershendetje.