Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : MicroWeb Fjalor + Wikipedia(IE-Toolbar)
Ami_05
16.02.2006, 20:11:00
MW Fjalori+ Wikipedia ėshtė njė Toolbar pėr Microsoft Internet Explorer, me tė cilėn mund tė pėrktheni njė fjalė nga gjuha Shqipe nė kėto gjuhė: nė Gjermanisht, Anglisht dhe Shpanisht,
porė ka edhe gjuhė tjera: Anglisht => Gjermanshist, Gjermanisht => Anglisht, Gjermanisht => Frengjisht .....etj.
Pėrpos kėtyre ky Toolbar ju ofron mundėsin tė kerkoni edhe nė Wikipedia Enciklopedia e lirė nė gjuhen Shqipe dhe gjithashtu nė gjuhė tjera, pa e thirrur vet Faqen.
Pėr shkarkim shiqo nė http://www.MicroWebi.com
Gruss
Amir
<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Ami_05 mė 2006-02-16 20:12 ]</font>
Beni1
16.02.2006, 22:16:00
Ami_05
Anėtar qė nga: 16.01.2005
Afishime: 36
Vendbanimi: Germany
Afishuar me: 16.02.2006 20:11
--------------------------------------------------------------------------------
MW Fjalori+ Wikipedia ėshtė njė Toolbar pėr Microsoft Internet Explorer, me tė cilėn mund tė pėrktheni njė fjalė nga gjuha Shqipe nė kėto gjuhė: nė Gjermanisht, Anglisht dhe Shpanisht,
porė ka edhe gjuhė tjera: Anglisht => Gjermanshist, Gjermanisht => Anglisht, Gjermanisht => Frengjisht .....etj.
Pėrpos kėtyre ky Toolbar ju ofron mundėsin tė kerkoni edhe nė Wikipedia Enciklopedia e lirė nė gjuhen Shqipe dhe gjithashtu nė gjuhė tjera, pa e thirrur vet Faqen.
Pėr shkarkim shiqo nė http://www.MicroWebi.com
Gruss
Amir
Posa hyra ta bej shkarkimin e ktij mw fjalori menjher mu lajmrue se esht i infektum me virus shpresoj se te tjerve sdo tju ndodh kjo gje me nderime Beni
Ami_05
16.02.2006, 23:55:00
@ BENI1
Plako une e kam te instaluar Antivirusin sophos dhe per qat arsyje qe shkruve ti e aktualizova pare dhe shiqova per Virus para se ta instaloj ne PC Programin dhe masi qe e instalova e nisa Antivirusin dhe nuk gjeti asgje.
Perpos kesaj e kam te instaluar Microsoft Antispayware dhe as ky nuk me tregoj asgje
EDIT:
Ah pare e pash qe e kisha edhe ZONE ALARM te instaluar, as aj Program nuk po lajmron asgje.
Gruss
Amir
<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Ami_05 mė 2006-02-16 23:58 ]</font>
*ylli
17.02.2006, 00:41:00
Pershendetje z.Amir,
nga kurreshtja e testova faqen tani dhe shkarkova fjalorin... nuk mu lajm. asgje.
Te uroj suksese ne te ardhmen vetem vazhdo keshtu na kenaqe.
BRAVO !
*ylli
Fatonb
17.02.2006, 00:55:00
Edhe une e instalova dhe eshte super
Pra Download pa asnje mendim /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif
amir /forum/images/smiles/icon_smile.gif te pershendes
vicianum
17.02.2006, 15:21:00
Ami_05 edhe prej meje nje lavdate, te lumte vetem vazhdo keshtu.
Vicianum
P.S.:
A ka mundesi edhe per Firefox ndonje Toolbar te tille kishte me qene mire me qe une (95 %) dhe besoj edhe shume te tjere e perdori Firefox-in.
Tung
Vicianum
<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: vicianum mė 2006-02-17 15:24 ]</font>
Copyright ©2007 albamatrix.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.