PDA

Braktis arkiven dhe shih këtë faqe në dizajn standard : Nje Takim/Date i persosur

imported_Angjelina
19.06.2006, 00:14:00
Qysh e paramendoni ket Takim?
Ncilin vend do ta sjellni te dashuren apo te dashurin?

Cfar idea romantike keni kthy ne realitet dhe me cfare takime keni qef me befasu te dashuren e juaj?

a preferoni vende romantik, aventura te ndryshme, tripa per wekend ne shteti tjera?

A dini ju ksi sene hiq /forum/images/smiles/icon_lol.gif ???

Ju pershendes

Xuki
19.06.2006, 08:09:00
Unë i di ato sene, por nuk po guxoj me i përdorë, se kam ba be në livadhet mahalles teme, që nuk i largohem kojshikes teme!!

Në çoft se don kush naj kshill, lajmrohnu në privat! /forum/images/smiles/icon_razz.gif

Xuki /forum/images/smiles/icon_smile.gif

imported_Angjelina
20.06.2006, 12:39:00
Oh kum dit une qe nuk dini ju ksi sene /forum/images/smiles/icon_lol.gif
Qe vertetimi as nje Pergjegjje qe duhet heheh

Tung

<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: angjelina më 2006-06-20 14:02 ]</font>

Ms-Exclusive
20.06.2006, 12:56:00
Po vet shum ti ahhhhhh, tash me ja nis une me kalxu e mushi kejt /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Gjiki
20.06.2006, 13:05:00
ju 3 veq te kandi pervers po rrini /forum/images/smiles/icon_lol.gif

imported_Angjelina
20.06.2006, 13:08:00
Pervers? qka dmth kjo??? Masi edhe ti je atu ku jemi na ather spjegoma qat pervers be?! edhe ti veq spo ja shkoqke hiq vendeve te tille /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Ms-Exclusive
20.06.2006, 13:13:00
Ja wir versuchen damit das männliche hirn zu verstehen /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Gjiki
20.06.2006, 13:21:00
mrs &amp; angjellina...
nuk jeni nxorr ju per hirn, keni boll ju, tjetersend jeni ka lypni mehesap? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

a ja kom qellu bräää? haaahahaaa

Ms-Exclusive
20.06.2006, 13:34:00
/forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Okay de punkt gaht a dich, de isch wirklich guet gsi /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Gjiki
20.06.2006, 13:46:00
goooooooollllllll /forum/images/smiles/icon_lol.gif

masi u bone "fair" e e pranove (se femnat nuk pranojn kurgjo) po t'lo me ma shutu ni penall, mujsh me barazu /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

Pr|sHt|nA_BoY
20.06.2006, 13:47:00
eeee per kta mvaren plot sene, si psh.:
qfare raporte ke me at vajzen qe del ne takim, nese osht hera e pare,
prsh un preferoj me shku ne ndoni vend ku ka per qka me fol psh
per ambientin, ose restoranin ose kafiterin ku do qe je sene kto qe i
duhen gjithkuj kur del per here te pare,
e kur osht fjala per befasi, ummm.... mire osht edhe weekend-et
jasht shtetit po qa me bo qe na te kosoves, veq n`Maqedoni e Shqipni
mujna me shku pa viza, perndryshe..
ideja sa dush,
veq me pas ku po menoj n`Kosove ... edhe me mujt me shku pa viz
jashte shtetit hahah /forum/images/smiles/icon_smile.gif

<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>
Angjelina afishoj me 2006-06-19 01:14 :

Cfar idea romantike keni kthy ne realitet dhe me cfare takime keni qef me befasu te dashuren e juaj?

a preferoni vende romantik, aventura te ndryshme, tripa per wekend ne shteti tjera?

Ju pershendes
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE>

Ms-Exclusive
20.06.2006, 14:10:00
Nein ich verhandle nicht mit Männer /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

imported_Angjelina
20.06.2006, 14:22:00
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>
Gjiki afishoj me 2006-06-20 14:21 :
mrs &amp; angjellina...
nuk jeni nxorr ju per hirn, keni boll ju, tjetersend jeni ka lypni mehesap? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

a ja kom qellu bräää? haaahahaaa
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE>

Spu kuptoj bäääääääääääääääääääähhhh...mos fol me Rätsel djalo po shypppp...se hiq spo di per qka e ke Fjalen...Per futboll a /forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif ???

"Casa"
20.06.2006, 15:47:00

Ju pershendes

jäää nuk di kesij sene une jääää nc nc /forum/images/smiles/icon_lol.gif

imported_Angjelina
20.06.2006, 17:34:00
jääääää aaa??? Ma beee /forum/images/smiles/icon_lol.gif din ti din qka's din ti se /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Herr
20.06.2006, 17:56:00

Ju pershendes

Angi a deshiron ta perjetosh ne realitet /forum/images/smiles/icon_lol.gif

imported_Angjelina
20.06.2006, 18:04:00
Herr afishoj me 2006-06-20 18:56 :

Ju pershendes

/forum/images/smiles/icon_lol.gif ne qka mendove Herr? Ne nje tenqere Pasul ne Oden tende a /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Per ket se pata fjalen qy...

Xuki
20.06.2006, 19:55:00
Ms-Exclusive afishoj me 2006-06-20 15:10 :
Nein ich verhandle nicht mit Männer /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

Soll ich das für dich machen?

Herr
20.06.2006, 20:06:00
Angjelina afishoj me 2006-06-20 19:04 :
Herr afishoj me 2006-06-20 18:56 :

Ju pershendes

/forum/images/smiles/icon_lol.gif ne qka mendove Herr? Ne nje tenqere Pasul ne Oden tende a /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Per ket se pata fjalen qy...

Poper fasulen,por a e deshiron te ta qeroje /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Grasha_1
20.06.2006, 20:40:00
Angjelina
Une du me tu pergjegj por se pari duhet te ju tregoj diqka,

Ne fillim te viteve te 90-ta, kur egzodi i Shqiptareve kish marre hovin drejt Gjermanise,niset nje djale i ri nga Prishtina, per te ardh ne Manheim te vllau i vet, edhe ata Matrapazat e bien deri ne Frankfurt am Rhein, edhe e leshojne midis qytetit,Tash ky e thirre vllaun ne telefon, edhe po e pyet tash vllau ku je ,ky i pergjigjet Jam te ni njeri i hypun ne kali edhe ni qekiq e paska ne dore.Ajo eshte nje permendore e njohur ne Frankfurt,edhe vllau i Manheimit e ka dite ku eshte ajo permendore edhe ka shkue e ka marre vllaun e vet.

Edhe une se pari e kisha lan takimin ,me at zonjen dikun ne nje vend te njohur per te dyte,psh.ne Frankfurt,per me e njoft njeri tjetrin, i kishim tregue njeri tjetrit, kush qka ka veshun,qfare flokesh ka, te gjata te shkurta, edhe ngjyren e flokeve, edhe une qfare buqete te luleve mbaj ne dore.Kur ta kisha takue, se pari e kisha ftue ne nje restoran, me pi diqka se me ka dale nusja e mire, edhe do me me ra te fiket prej qefit, edhe kishim pi nga nje pije,masanej e kishim porosit dreken,kur te kishim hanger dreke, e kisha ftue me hype ne Anije qe lundrojne veres neper Rhein, edhe aty i kishim pi nga dy tri pije,me kan ne Stuttgart ose ne München, e kisha ftue me hype ne Fernsehturm atje nalt ku restorani rrotullohet ,edhe e kish pa krejt qytetin,naten duket fantazi,
Edhe tani e kishim vendos, a me shkue ne banese, apo naten e pare ne hotel, nata ma romantike kishte me qene.
Allahile a po disha nej sen a jo

&lt;font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Grasha_1 më 2006-06-20 21:43 ]&lt;/font>

<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Grasha_1 më 2006-06-20 21:46 ]</font>

imported_Angjelina
20.06.2006, 20:52:00
/forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif Oh Grasha po dishe po dishe vallahi /forum/images/smiles/icon_lol.gif

e kemi ketu ne Düsseldorf nje Fehrnsehturm edhe deshire ime gjith ka qen se dikush te me fton njeher atje per drek ,kur e kam hap ket tem kam pas njeher me shkrua ket por thash hajd se nashta i bjen najkush nfije,pra nje dark ne ket ambient kish qen per mu nje takim i persosur ,por deri tani nuk i ka lind kerkujt kjo idee /forum/images/smiles/icon_frown.gif per mem ftu! Por nuk i hupi shpresat se si pe shoh paska edhe asi qe metverte e din qka eshte romantika ...deri te vendi i Hotelit per mu aj Takimi yt me pelqej /forum/images/smiles/icon_lol.gif
te pershendes

Angji

<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Angjelina më 2006-06-20 21:52 ]</font>

Grasha_1
20.06.2006, 21:11:00
Besen po ta jepi heren e pare qe te vi ne( Katunin e Düsselit) Düsseldorf darken e kije prej meje ne fehrnsehturm.
A eshte ne rregull.

<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Grasha_1 më 2006-06-20 22:13 ]</font>

Assassin2006
20.06.2006, 21:12:00
Angjelina afishoj me 2006-06-20 21:52 :
/forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif Oh Grasha po dishe po dishe vallahi /forum/images/smiles/icon_lol.gif

e kemi ketu ne Düsseldorf nje Fehrnsehturm edhe deshire ime gjith ka qen se dikush te me fton njeher atje per drek ,kur e kam hap ket tem kam pas njeher me shkrua ket por thash hajd se nashta i bjen najkush nfije,pra nje dark ne ket ambient kish qen per mu nje takim i persosur ,por deri tani nuk i ka lind kerkujt kjo idee /forum/images/smiles/icon_frown.gif per mem ftu! Por nuk i hupi shpresat se si pe shoh paska edhe asi qe metverte e din qka eshte romantika ...deri te vendi i Hotelit per mu aj Takimi yt me pelqej /forum/images/smiles/icon_lol.gif
te pershendes

Angji

&lt;font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Angjelina më 2006-06-20 21:52 ]&lt;/font>

Angi , ich würde dich an dieser Stelle zu einem romantischen Abendessen bei Kerzenlicht im Düsseldorfer Fernsehturm einladen /forum/images/smiles/icon_lol.gif
Bei Interesse kannst du mir ja deine Bewerbung mit Lebenslauf und Aktbildern per Mail zusenden /forum/images/smiles/icon_lol.gif

imported_Angjelina
20.06.2006, 21:12:00
Pra ju lutem per idea se per fore e di qe dini juuuu /forum/images/smiles/icon_razz.gif

Cilet ambiente i preferoni per nje Takim te persosur,deri tani vetem nje e kam lexu nga grasha perndryshe jan pergjigjet shum marginale ...Pra ju Lutem Tregomni se qysh e paramendi ju ket Takim edhe qka jeni gati te behuni per me befasuar partnerin e juaj /forum/images/smiles/icon_wink.gif

flm

Ju pershendes

imported_Angjelina
20.06.2006, 21:14:00
/forum/images/smiles/icon_lol.gif flm shum per ftesat....

Grasha..Besoj se e kishim pas nje mremje shum te kendshem...

Assasin: Hast Du keine eigenen Ideen /forum/images/smiles/icon_razz.gif....?!

<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Angjelina më 2006-06-20 22:14 ]</font>

E_LEZETshmja_CH
20.06.2006, 21:16:00
Grasha_1 afishoj me 2006-06-20 21:40 :
Angjelina
Une du me tu pergjegj por se pari duhet te ju tregoj diqka,

Ne fillim te viteve te 90-ta, kur egzodi i Shqiptareve kish marre hovin drejt Gjermanise,niset nje djale i ri nga Prishtina, per te ardh ne Manheim te vllau i vet, edhe ata Matrapazat e bien deri ne Frankfurt am Rhein, edhe e leshojne midis qytetit,Tash ky e thirre vllaun ne telefon, edhe po e pyet tash vllau ku je ,ky i pergjigjet Jam te ni njeri i hypun ne kali edhe ni qekiq e paska ne dore.Ajo eshte nje permendore e njohur ne Frankfurt,edhe vllau i Manheimit e ka dite ku eshte ajo permendore edhe ka shkue e ka marre vllaun e vet.

Edhe une se pari e kisha lan takimin ,me at zonjen dikun ne nje vend te njohur per te dyte,psh.ne Frankfurt,per me e njoft njeri tjetrin, i kishim tregue njeri tjetrit, kush qka ka veshun,qfare flokesh ka, te gjata te shkurta, edhe ngjyren e flokeve, edhe une qfare buqete te luleve mbaj ne dore.Kur ta kisha takue, se pari e kisha ftue ne nje restoran, me pi diqka se me ka dale nusja e mire, edhe do me me ra te fiket prej qefit, edhe kishim pi nga nje pije,masanej e kishim porosit dreken,kur te kishim hanger dreke, e kisha ftue me hype ne Anije qe lundrojne veres neper Rhein, edhe aty i kishim pi nga dy tri pije,me kan ne Stuttgart ose ne München, e kisha ftue me hype ne Fernsehturm atje nalt ku restorani rrotullohet ,edhe e kish pa krejt qytetin,naten duket fantazi,
Edhe tani e kishim vendos, a me shkue ne banese, apo naten e pare ne hotel, nata ma romantike kishte me qene.
Allahile a po disha nej sen a jo

&lt;font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Grasha_1 më 2006-06-20 21:43 ]&lt;/font>

&lt;font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: Grasha_1 më 2006-06-20 21:46 ]&lt;/font>

Grasha kur po takohem se mi shtine ligat ahahahhahaa

"Casa"
21.06.2006, 10:35:00
Angjelina afishoj me 2006-06-20 18:34 :
jääääää aaa??? Ma beee /forum/images/smiles/icon_lol.gif din ti din qka's din ti se /forum/images/smiles/icon_lol.gif

jo bre se une nuk jam romantik /forum/images/smiles/icon_smile.gif une veq e boj punen qe zemra ti rrehe asaj bumbumbum lakabumbum keshtu gati ti dale prej veni .. a i thuhet kesaj romantike a? /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

03.07.2006, 10:27:00
Nje takim te persosun osht e tepert me lype ne keto kohna. Mjafton mos me tentu tulifar manjaku me te qu ne shtrat qysh heren e pare!

imported_Angjelina
03.07.2006, 11:03:00
Jam ajo që jam afishoj me 2006-07-03 11:27 :
Nje takim te persosun osht e tepert me lype ne keto kohna. Mjafton mos me tentu tulifar manjaku me te qu ne shtrat qysh heren e pare!

Kur ti rrok Zori ne Han te qojn!!

Olcinium
03.07.2006, 15:09:00
takimin e pare e endrroi nen guret e kalas se ulqinit atu vetem emri te sugjeron vetem ni ne UlQIN,QIN QIN vetem nje ne dhomen e ni shpije ulqinake me te dashur duke shikju adriatikun vetem aty...

Tifozi
09.07.2006, 16:06:00
-Takimi perfekte eshte kur e qete nje gjykime qaj edhe e thirre ate ose ata, edhe i pjeke do kikirika taze me krupe ama pa fara te zeza...

selam

Alexandra
02.08.2006, 09:42:00
Takimi romantik eshte kur te shkosh diku ne periferi, ben nje piknik duke yshqyer njeri tjetrin me perm te ndryshme. Duke u puthur let perplot ledhatime dhe buz ne gazi. /forum/images/smiles/icon_smile.gif Thjesht te ndjehesh e lire si kurr me pare /forum/images/smiles/icon_smile.gif

p.s. jo me ber fliqt a /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Xuki
02.08.2006, 09:49:00
Alexandra afishoj me 2006-08-02 10:42 :
Takimi romantik eshte kur te shkosh diku ne periferi, ben nje piknik duke yshqyer njeri tjetrin me perm te ndryshme. Duke u puthur let perplot ledhatime dhe buz ne gazi. /forum/images/smiles/icon_smile.gif Thjesht te ndjehesh e lire si kurr me pare /forum/images/smiles/icon_smile.gif

p.s. jo me ber fliqt a /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Hahhahahahaha jo jo flliqt nuk bon me ba......në fund duhet me pastru vendin qy! Mos me lan bërllog atyhën!

Alexandra
02.08.2006, 09:52:00
Xuki ahhahahahhah eh de kete desha ta them /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Proverbi
02.08.2006, 13:25:00
Pershendetje

Per mua nje takim te cilin do e veçoja do te ishte si me poshte.

Te caktohet takimi ne mbremje.

Te caktohet takimi afer ndonje lumi, ne Canary Wharf p.sh.
Ta maresh ne telefon restaurantin te cilin do deshiroje te darkoje, dhe ta rezervosh nje tavoline per dy persona afer dritareve, ta rezervosh tavolinen ne emrin e saj.
Te caktohet takimi ta pakten 200m larg restaurantit te cilin do te darkonim.
Te jemi te vishur elegante.
Te hecnim se bashku deri aty, te bisedonim, te qeshnim, ta ngacmoj ate ngapak dhe asaj ti vie turp.
Pastaj te shkojme ne restaurant t'ia mbaj asaj karriken dhe ajo te ulut, pastaj te ulem edhe une.

Pas restaurantit te dalim dhe te ulemi aty afer lumit, te bisedojm, ta puth njehere por shume lehte, ti mbyll syte ne menyre qe ta shijoj sa me shume lengun e saj nga buzet si qershi.
Te bejme gara se cili po e hudh gurin me larg ne lum, ta hudh une me larg, dhe ajo te me pyet se si po e hudh aq larg? une nga mbrapa t'ia kap doren ti them ja keshtu, dhe ta puth nga mbrapa ne qaf, sa me pelqen te puth keshtu, e di, ne qaf, pastaj mbas veshit.

Pasi te qendrojme aty me ore, pasi qe edhe eshte bere kogja vone ta marim nje taksi dhe te shkojme ne banesen time, ta kem te rregulluar banesen me shume kujdes.
Posa te hym ne banes ta pyes? do kafe zemer? ajo te me thote jo se me len m
pa gjume, do brandy zemer? ajo te me thote jo se me ve ne gjume.
Atehere ti ofrohem ta puth aty ngadale, e di ne dhomen e pritjes, ta puth me shume, me shume, por shume ngadale, e pse te ngutem? pastaj ta kap prane duarsh dhe ta dergoj ne dhomen e gjumit, ta kem ne mes te shtratit nje trendafil te kuq, ti kem te ndezur dy qirinj, njeri ne anen e majte, kurse tjetri ne te djathen e shtratit.

Pra keshtu diçka /forum/images/smiles/icon_smile.gif

Gjitha t'mirat /forum/images/smiles/icon_wink.gif

AmazInG
02.08.2006, 13:38:00
/forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

kesh tu than diqka po poelo nuk po e thom ..

deshta ta pershkruj takimin me tezen e Proverbit por po e lo se mka perbe tezja Zarife mos me qel najkun ket muhabet tshtir e trishtushem ..

Proverbi
02.08.2006, 13:43:00
Pse i trishtueshem o njeri? kur e ke qu n'banes i kish pas menstruacionet a? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Borebardha
08.08.2006, 17:32:00
09.02.1993, 14:00

Assassin2006
08.08.2006, 18:41:00
Proverbi afishoj me 2006-08-02 14:43 :
Pse i trishtueshem o njeri? kur e ke qu n'banes i kish pas menstruacionet a? /forum/images/smiles/icon_lol.gif

/forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Dredhza_20
10.08.2006, 18:29:00
se di se sjam romantike, veq e kisha qu me nej koder ktu ne ch ki sa dush, dhe e kishmi kshyr diellin tu ra teposht prej naltit.. oseee, e kisha qu ne deti dhe e kishmi kdhyr diellin prej atyhit edhe kjo mir..jaa kishmi kshyr per dritare te baneses.. se di.. ose honen me kshyr ja mi njeh yllat dikun naten te nej liqeni me bo ni zjerrem qaty me pjek kallamoqa bashk dhe me bo muzik, aj kish ra gitares une kisha knu..shum romantik a po jo?

PeAcE se um gazut e hajt /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif

Assassin2006
10.08.2006, 19:19:00
aj ja kish ra qiftelise e ti ju kishe gjujt me honger kallamoqin /forum/images/smiles/icon_lol.gif

Dredhza_20
10.08.2006, 19:21:00
ncncn far e eger be, far e eger.. po para se me pjek kallamoqin sun ju kisha gjujt oo njeri ncnc..

PeAcE

Assassin2006
10.08.2006, 19:32:00
kishe spo din per qka e kam fjalen /forum/images/smiles/icon_lol.gif

E_LEZETshmja_CH
20.08.2006, 20:24:00
Xuki afishoj me 2006-06-19 09:09 :
Unë i di ato sene, por nuk po guxoj me i përdorë, se kam ba be në livadhet mahalles teme, që nuk i largohem kojshikes teme!!

Në çoft se don kush naj kshill, lajmrohnu në privat! /forum/images/smiles/icon_razz.gif

Te pres ne privat pra per disa kshilla ????

Flmmmmmmmm

Xuki
20.08.2006, 20:26:00
E_LEZETshmja_CH afishoj me 2006-08-20 21:24 :

Flmmmmmmmm

Kur t'kish qejf të kshilloj! /forum/images/smiles/icon_smile.gif

sps

E_LEZETshmja_CH
20.08.2006, 22:05:00
Xuki afishoj me 2006-08-20 21:26 :
E_LEZETshmja_CH afishoj me 2006-08-20 21:24 :

Flmmmmmmmm

Kur t'kish qejf të kshilloj! /forum/images/smiles/icon_smile.gif

sps

a ban meniher se tutna qe harroj

Xuki
20.08.2006, 22:15:00
Me fjalë nuk di unë, vetëm praktikën e dii!

A bon Live me të tregu?

E_LEZETshmja_CH
20.08.2006, 22:21:00
Xuki afishoj me 2006-08-20 23:15 :
Me fjalë nuk di unë, vetëm praktikën e dii!

A bon Live me të tregu?

Po ben amo qka mem tregu live at qe te kisha pyet per kshill eshte pak X ehehehe

Ajt pra kur ben me te pa LIVE pra ?

Turkish-girl
27.08.2006, 22:55:00
Jam duke u mendu hmmmmm a thu,me kend nga forumi ja kish vlejt me u taku?

Se di kush e meriton!

akulli_gl
28.08.2006, 23:32:00
?

Prishtinas25_ch
29.08.2006, 10:28:00
<font class=editedby>[ Ky afishim u ndryshua nga: prishtinas25_ch më 2007-03-13 17:32 ]</font>

"Casa"
29.08.2006, 13:49:00
Nje Takim i persosur:

e takova njeher me nje Vajze (qe disa dite me pare u njoftuam) dhe spontanisht u nisem per Paris kalum Weekendin ne Paris nuk e di se a do te kem edhe nje here aq "Spaß" /forum/images/smiles/icon_smile.gif ishte nje Takim tejet i mire me nje Vajze tejet te mire.

Dhe dua te them kur nje Person te pelqen te duket secili Takim i persosur, i embel e keshtu me rradhe /forum/images/smiles/icon_smile.gif

"Casa"
31.08.2006, 12:29:00
HaNa afishoj me 2006-08-30 14:49 :
"Casa" afishoj me 2006-08-29 14:49 :
Nje Takim i persosur:

Dhe dua te them kur nje Person te pelqen te duket secili Takim i persosur, i embel e keshtu me rradhe /forum/images/smiles/icon_smile.gif

he t lumt goja tash, t kom dud me mend /forum/images/smiles/icon_biggrin.gif
...

p.s. ti kom do pershendetje borxh e di...po se shpejti do ti gjuj!
mpüüc

/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif hec tet mpuuqi /forum/images/smiles/icon_smile.gif