Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : A iu besoni fallit, dhe magjise?
djegsi
06.07.2006, 17:37:00
Siq e dini, ne kosove shum e njerze kane besim ne falle, ose iu besojn hogjallareve per sherim, apo mbrojtje kunder magjies.
A besoni ju ne forcen e magjise, mbrojtje kunder msheftsise, falle dhe ardhmerija ne kafe?
Timi_hoot
07.07.2006, 00:32:00
Sharlatanerie krejt kjo pune asgje veq se a mundesh me vra njerin me pordhe kaq kjo puna ketyre sharllatanve.
fletaa
19.10.2007, 15:08:00
Jo aspak nuk besoj as nuk kam frik nga ato,,edhe me nis se num me korrokun se kam gjakun e thrbet,,kan frik nga ato une me shum se une atyre,,,,
Lediona
22.10.2007, 10:24:00
Natyrisht nuk i besoj asaj fallit e as magjise, pasi jane vetem trillime, e trillimet jane te pa besueshme dhe nuk meritojne perkrahje.
KAMARIERI
23.10.2007, 19:57:00
<TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font class=postbody>Quote:</font><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR><TR><TD><FONT class=quote><BLOCKQUOTE>
djegsi afishoj me 2006-07-06 18:37 :
Siq e dini, ne kosove shum e njerze kane besim ne falle, ose iu besojn hogjallareve per sherim, apo mbrojtje kunder magjies.
A besoni ju ne forcen e magjise, mbrojtje kunder msheftsise, falle dhe ardhmerija ne kafe?
</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR width=100% color=#333333 SIZE=1></TD></TR></TABLE>
Po te shkruj veq diqka qa me ka ba vaki kur kam qen heren e fundit ne kosov?
Isha me vetur edhe po e shof nji plak me nji plak edhe nji femer pak ma e re me ta kishte kapak frym edhe thash hajt po i marr deri ku te mundem mi qu.
Nejse i mora sa hini plaku ja nisi mu qa fukarallak papunsi e gjithqka me tha edhe me te smut ?
thash kan e ki te smut bre agj?
Qe nusen mi kan ba sehire e po smuhet keq pare spo kam me nga jam ka shkoj te nji gru e i ka nimu bash mir?!!!!!!
Mos me zgjat thash pe qoj deri ne vend te caktum.
Kur shkova aty nja 30 vetura ne katun nji qebaptore njerz tu prit ne ren.!!!!!!!!!!!!!
Pe veti njo plak nga aj katun qka asht more kjo kshtu?
eeeeeeeeeee tha qeshtu kur ta kesh grun e menqur e jo si une budallic kjo gruja kti filanit a hi ne pun vet e ka shti burrin edhe djalit ja ka qel qabaptoren mi prit e mi percjell myshterit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Euuuuuuuuuu thash qfar biznisi edhe une he hallall i koft po intelegjente koka.
Grasha_1
30.10.2007, 18:32:00
Ish kan njani fukara,edhe ni dite i lutet zotit:O zot qoma ni idare, se po due me vdek me krejt familjen nga fukarallaku.
Te nesermen vjen ni melaqe te dera edhe i thot:Prej dites se sodit ti kije me i shendosh njerezit,ky fukaraja i thot po qysh me i shendosh njerezit kur sen nuk di une.Melaqja i thot:kur te vjen i smuti,ti kqyr te kamt e tije,nese ai e ka hijen e vet te kamt, dije qi nuk ka shpetim dmth vdes,dhe mos i shkruj.
Nese nuk e ka hijen te kamt, shkruja ni hajmali sei ban hajr edhe shendoshet.
Ja nisi fukaraja me i shnosh njerezit,edhe njerezit i dhurojshin shperblime te hatashme, edhe ky u pasurue shpejt,dhe masi e rregulloj shtepine edhe i bani tana te mirat,nje dite semuhet vet edhe qka me pa e sheh hijen e trupit te vet te kambet,edhe ju piskat djemeve,sillnum knej e sillnum anej, e dhe kot ,kahdo qe e sillshin djemt baben hija veq te kamt i nejke,edhe i therret tan e po ju thot bamna hallall se shkova per at dynja.
Ketu ne Gjermani edhe ne Zvicerr eshte nje gabel i Shqiperise, Gazmend Male i thojne, i rjepi njerezit tu ju marre te holla edhe tu i rrejt.
Paraqitet mjek kurse shkollen tetevjeqare nuk e ka te kryeme krejt.
Copyright ©2007 albamatrix.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.