Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : Qka ju kishe fale forumistave?
Grasha_1
26.01.2010, 01:19:45
Ketu mundeni te shenoni se: qka ju kishe fale forumistave po te kishe pas mundesi?
Po ja filloj une i pari
1.qendres ja kisha fale 1.500 me e ndreq kerrin
2.Abetares ja kisha fale 6.000 me e ble ni fertig garage, se po priton me ja hjek kerrit boren n`sabah
3.Yllzes ja kisha fale ni pare kule,ni kmish dhe ni jelek, se tybe ftoht po merr e mos po i ftohen bubrrekt.
4.Latines ja kisha fale ni hekur per hekurosje, se than qi ju paska prish, e i duhet per me e hekuros qeizin.
5.Terminatorit ja kisha fale guximin, se than nuk po guxon mu martue.
6.sunrises ja kisha fale ni pare guma t`dimnit i kam n`podrum qaty,se po u tutke mi grah kerrit neper bore,edhe ka vet ni nate, edhe sa vjen Pranvera e ndreqet koha.
Hajt vazhdoni ju tash?
Grashes ja kisha fale ni PC kurs, qe me rregullu pc vet, e jo djali :)
qendres ni pastrise, per mos mu ju lodh shaci :)
Abetares ni bilet per berlin mu taku me mentorin :)
Proverbit ni vikend ne nigtheClub :D
sunrise ni dark, se ish merak me honger :D
vazhdon
Abetare
26.01.2010, 07:11:08
...ti ishe tahmaqar po qfar s 'fal ti sen po nejse naj dhurate te vogel si p.sh une qat kolltukun si t'a fala dhurate hahahah se per 6000 euro aiiiiii ......
Une niher s 'po fali sen se po kqyri qka kam ne podrum ahahhaha
Lolo , flm shume per bileten , ja din renin ti .... :D :D xD
Abetare ku mos mi ja dit, po e vrej se me mu sje e knaqt, e nashta mentori ti ploteson deshirat :D
Grasha_1
26.01.2010, 08:10:53
...ti ishe tahmaqar po qfar s 'fal ti sen po nejse naj dhurate te vogel si p.sh une qat kolltukun si t'a fala dhurate hahahah se per 6000 euro aiiiiii ......
Une niher s 'po fali sen se po kqyri qka kam ne podrum ahahhaha
Lolo , flm shume per bileten , ja din renin ti .... :D :D xD
Ani de
Une qat kolltukun tan e kam shit ne ebay per 6.500 dhe 500 thash ti nali per veti e 6.000 ta blej ty nje garazh,po nejse une qenkam tahmaqar ani, ani.
Kqyr ti rastesisht mos t`ka met n`podrum edhe nej qasi kolltuku i vlefshem e falma masi jam tahmaqar.
Une i kam fitue nja dy bileta per ne Alpe t`Austrise,dhe nuk di me ju grah skijave, keshtu qi duhet me ja fale dikujt, po spe di kush din me ju grah skijave!!!
sunrise
26.01.2010, 13:10:40
Ketu mundeni te shenoni se: qka ju kishe fale forumistave po te kishe pas mundesi?
Po ja filloj une i pari
6.sunrises ja kisha fale ni pare guma t`dimnit i kam n`podrum qaty,se po u tutke mi grah kerrit neper bore,edhe ka vet ni nate, edhe sa vjen Pranvera e ndreqet koha.
?
hahahah grasha per sivjet i kom ble ama ruj se mund ndodhe ti lypi vitin tjeter hahhaha
LOLO hahahahahhaha ani dark valla po mire e paske gjet ;)
une ju kisha fal:
Grashes qebapat e shabanit se une spo muj mi honger se krejt miell po i bon :D
Qendres do mish te terun se kerkush spo e han :D
Lolos i kisha fal peshoren me u mat se mu spo em duhet se ka me jave skisha lujt kg:D
Yllzes i kisha fal nje harte te Prishtines :D ;)
Abetares ja kisha fal facebook-un e mentorit me pa qysh doket :D e mos me kqyr anash mo :p
Terminatorit nje pal tespi se kena shume shume pal ne shpi e thojne eshte sevap me i shkep :)
Trixit nje filxhan te kafes me alarm :D
etj.
Abetare
26.01.2010, 15:01:38
...cka ke ai facebook moj ...farė fytyre e libres a fytyra e mentorit heheh :D. Ani bi faleminderit se vec kah Lolo se krytė se kthejė mo kerkah hic ...
Po presė ende cka me ju falė se n'podrum kam gjėra me vlerė ... :D
Grasha_1
26.01.2010, 15:08:45
Une Lites ja kisha fal ni maqorr valla, tani ish knaq tu shit maca t`vogla
JaGuArJa
26.01.2010, 15:13:01
Terminatorit ja kisha fal ni pushk
Grashes ni plis te bardh si bora
Gjithesis nje ram per foto ;)
Xukit do tesha te bardha me sprinka prej Elvisit
Abetare
26.01.2010, 18:35:26
..nga nje http://auto.pege.org/2006-ever-monaco-2-rad/moped-kampfpreis.jpg
E meritojnė se po e ruajnė mirė forumin , na i hapin udhėt edhe neve tė komunikojmė :)
Grasha_1
26.01.2010, 18:40:40
Hej po q“paskemi mu rrok me qendren, jo une pe due t`bardhin, jo une te kaltertin,ani Abetare flm se po qesum short na dy.
Abetare
26.01.2010, 18:44:49
I bajshit me shnet Grasha vec mos dilni nihere se rrshitėzzzzzzz kuku akell akell ish vec sa u ktheva prej shitorers menxi erdha ..mujta edhe me rrshitė mu myt krejtė po m'ra n'men forumi e pshtova ahahah :D
Grasha_1
26.01.2010, 18:46:54
Valla su met ma me dale me kerr pa nevoje.
Abetare
26.01.2010, 18:54:55
edhe qito i gjeta ne podrum ahahahhaha
http://farm2.static.flickr.com/1006/1337500179_e6d6f18dc3_b.jpg
Abetare
26.01.2010, 18:58:19
...kto veshje, veq le t'ja desh asaj qikes heheheh http://img227.imageshack.us/img227/1416/tekbirabiye4sq8.jpg
e boll se u bana bajat t'u falė ... :D
Grasha_1
26.01.2010, 19:06:31
edhe qito i gjeta ne podrum ahahahhaha
http://farm2.static.flickr.com/1006/1337500179_e6d6f18dc3_b.jpg
Tu rrit nera se bash veshje kombetare e gollakut qenka
trixi
26.01.2010, 19:15:39
Une e kam listen e gjate me falje ,(babadimri me dhurata)
Grashes nje kopsht me lule,
Sunrises nje bilet me shetit gjith Boten ,neper vendet ma te mira,
Qendres nje restorant,
Desares nje bilet per ne Mitrovice,
Xukit nje udhetim deri Amerike ,me u knaq me muzeumin e Elvisit,
Loles nje kuzhin te re me te gjitha ushqimet bio,
Terminatorit nje udhetim per ne Haxh(veq nuk i kisha thon shkofsh e mos u kthefsh),
Gjithsise nje udhetim me Terminatorin veq jo bashk por 10 metra mbas terminatorit me hec ,
Proverbit nje kerr qe hec me uje,qe kurr mos me u ndal ,
Abetares nje pastrus te bores per tane vitin,
Grejzit nje udhetim per ne shtetet e Evropes,
Nositit nje Skrapar Shqiperie,
Yllezes nje pushim ne Dubai,
Asterix nje shetitje neper Gjermani,
Lites nje pune pa shtres,pronare te firmes,
Katilen e kisha lon menagjere te firmes se Lites,
Aven zevendse te Lites,
........................
Listen e plotsoj ma von se me shkun paret njehere deri sa te shkoj ne bank....hahahahah
Grasha_1
26.01.2010, 19:32:39
E ta baft zoti sevap,se boll mire i paske qarros disa si psh. Terminatorin,gjithesijen,Yllezen,sunrisen krejt dhurata t`shtrejta.
suni flm per peshore, po kqyr qik njo qe mundem mu mat edhe une, se bona hypa nto prishet :D
trixi o flm per kuzhin se jam meraklike per kuzhine dhe bio produkte :D
Litta
27.01.2010, 08:28:31
ani qka e pasna shkru diturine met madhe hahah thu ti qe t madhe e kom hahah...
krejt boten ja kisha fal littes me mujt :)
p.s. litta prite javen tjeter ni paket edhe tkom shti diqka qe garant ski me i hup ma kurre si qadren me pingu qe ta kam qu para 2 vjete ihhiihhi
ahaha booooooll t'madhe e ki, e sa ma shume po njoftoj aq ma shume po e di ket :)
flm per bote, e une tye ta fali boten tjeter ato ma te miren, ma te lumturen, ma te unendlich sonnigen qe osht :D
p.s. ahahaha shuj se qadren s'po guxoj mo as me marr me vehti kur po bjen shi prej tutes qe po e harroj n'tren dikun ... e veq kanihere apet se apet po e marr, e veq me pa qysh po e ruj ma shume si vehten :D
ausserdem a tham mo qe s'ka päkchen se posta s'po na bon mo tragen, qy :p
Litta
27.01.2010, 08:29:49
Une e kam listen e gjate me falje ,(babadimri me dhurata)
Grashes nje kopsht me lule,
Sunrises nje bilet me shetit gjith Boten ,neper vendet ma te mira,
Qendres nje restorant,
Desares nje bilet per ne Mitrovice,
Xukit nje udhetim deri Amerike ,me u knaq me muzeumin e Elvisit,
Loles nje kuzhin te re me te gjitha ushqimet bio,
Terminatorit nje udhetim per ne Haxh(veq nuk i kisha thon shkofsh e mos u kthefsh),
Gjithsise nje udhetim me Terminatorin veq jo bashk por 10 metra mbas terminatorit me hec ,
Proverbit nje kerr qe hec me uje,qe kurr mos me u ndal ,
Abetares nje pastrus te bores per tane vitin,
Grejzit nje udhetim per ne shtetet e Evropes,
Nositit nje Skrapar Shqiperie,
Yllezes nje pushim ne Dubai,
Asterix nje shetitje neper Gjermani,
Lites nje pune pa shtres,pronare te firmes,
Katilen e kisha lon menagjere te firmes se Lites,
Aven zevendse te Lites,
........................
Listen e plotsoj ma von se me shkun paret njehere deri sa te shkoj ne bank....hahahahah
ueeeeeee une pronare e firmes a? hajdeni ihr habt alle heute frei :D :p
flm trix flm, une tye po ta fali ni twix masi e ki nikun gati qashtu njejt e sa here ta shoh qokolladen twix pom kujtohet trix :D
Litta
27.01.2010, 08:30:18
e katiles ja fali krejt borgjin qe e kam ... materiale edhe njerzore :D ahahaha :p
katilja_syzeze
27.01.2010, 10:25:01
e katiles ja fali krejt borgjin qe e kam ... materiale edhe njerzore :D ahahaha :p
hahahahahahahahaaahahahhahahhaha , mue sa here krejt borgjin po dojn me ma fal...
une ja fali littes nje par kpuca treja ( qe ta kaloje edhe fundin e dimit pa i hi uji nkpuca)
ahahahahhahahahhahahahahhaahahhaha...... :p
qendra
27.01.2010, 10:28:34
Shum qka u kisha fal po i paska krye Trixi krejt e me jave bae nga dy dhurata tani habiten e sdin cilat me i mar po e la me kaq njeher.
katilja_syzeze
27.01.2010, 10:31:59
Gjithesis nje shami-krejt lule lulue :D :p
Grasha_1
27.01.2010, 10:32:30
oooooooooooooo Tahmaqar (per qendren eshte fjala)
Hajt more hini e pastroe podrumin
qendra
27.01.2010, 10:34:08
Njeri thojke ponla jem e ponla skem......
katilja_syzeze
27.01.2010, 10:35:41
Abetares krejt ja kishna fal se asht shum e leztshmeee :D
Grasha_1
27.01.2010, 10:47:50
Abetares krejt ja kishna fal se asht shum e leztshmeee :D
kisha pas qef me e dite, qka i kish fale katilja Abetares?
Litta
27.01.2010, 11:21:06
po trixi mka bo mu zavendse t onden se e din qe ti skishe punu hic..bile sishe ardh hic n firm :D me ty me kon firma n konkurs kish ra
po se ka dit ky ma sakt me shkru qfar firme, nje qerdhe ose jetimore per fmi aty litta 24 ore prezent ish kon bash me mu bile :)
e une trixit ja kisha fal ni nate me ni kukull si adelin a qe doket krejt :D
ahaha pooo po une gjithe be kom thon qe trixi osht i mequm :p
ohhh ja ni jetimore nime po e qelmi me aven e trixi ist unser sponzor :D
qaty isha knaq me plot kuptimin e fjales :D
e ava, ni qasi kuklle si adelina a munesh edhe mue bre me ma fal? D: ahahaha :p
Litta
27.01.2010, 11:24:27
hahahahahahahahaaahahahhahahhaha , mue sa here krejt borgjin po dojn me ma fal...
une ja fali littes nje par kpuca treja ( qe ta kaloje edhe fundin e dimit pa i hi uji nkpuca)
ahahahahhahahahhahahahahhaahahhaha...... :p
ahahaha mo be mo mo mos u hargjo be, ahahaha :p
aber wenn du schon dabei bist, falmi gleich edhe do dorza bitte se diqysh ket dimer spom shkon aq mire me dorza ...
1 paar mi ka honger treni ...
1 paar mi ka honger u-bahn ...
te e 3.paar u nda prej frajerit njana dorz e ka met n'st.gallen nuk u kthye hiq me mue n'wien ...
e tjetrin paar qe i kam tash, diqysh po jon shume luftdurchlässig qe krejt fryma pom hin n'dur e spom nxehn hiq :D
kshtu qe nashta te e 5.paar ket dimer um del nafaka :D ahaha :p
katilja_syzeze
27.01.2010, 11:52:14
kisha pas qef me e dite, qka i kish fale katilja Abetares?
a grasha ... apot jet gjeg me diten se qkaaa aaa :D
katilja_syzeze
27.01.2010, 11:53:09
ahahaha mo be mo mo mos u hargjo be, ahahaha :p
aber wenn du schon dabei bist, falmi gleich edhe do dorza bitte se diqysh ket dimer spom shkon aq mire me dorza ...
1 paar mi ka honger treni ...
1 paar mi ka honger u-bahn ...
te e 3.paar u nda prej frajerit njana dorz e ka met n'st.gallen nuk u kthye hiq me mue n'wien ...
e tjetrin paar qe i kam tash, diqysh po jon shume luftdurchlässig qe krejt fryma pom hin n'dur e spom nxehn hiq :D
kshtu qe nashta te e 5.paar ket dimer um del nafaka :D ahaha :p
hahahahahahhaahhahahaha edhe tiii moooo ...
kishna pas qef mu kanen qajo dorza jote qka ka met ne St.gallen ahahahahahhaha
Abetare
27.01.2010, 16:00:38
Kur po mi dergoni qato sene si mi paskit falė ..trixi, lolo , katile etj ... Kam me pritė postėn me padurim :D
Abetare kur qohesh pi gjumi te jastaku i ki ahahahhaha
trixi
28.01.2010, 08:16:39
ahaha pooo po une gjithe be kom thon qe trixi osht i mequm :p
ohhh ja ni jetimore nime po e qelmi me aven e trixi ist unser sponzor :D
qaty isha knaq me plot kuptimin e fjales :D
e ava, ni qasi kuklle si adelina a munesh edhe mue bre me ma fal? D: ahahaha :p
ohoooo flm Teta Lita,per komplimente......jam deri dikun se me kan shum i menqur e kisha perfundu fakultetin.........schadeeeeeeeee........hahahahah veq shahin mir e luj......
ps.AvA Adelinen kukell po ja fali Lites......une po pres ndonje dhurat tjeter....hahahahaha
Kaqa_ch
28.01.2010, 08:20:19
do ve te zime jau kisha fal :D
ani une majonezen po jav fali :D
Kaqa_ch
28.01.2010, 08:26:02
ani une majonezen po jav fali :D
po de kshyr qfar pyetje qy qato um qellun qato po jau fali ihhhhaaaa pse qka me falen mu forumistat :D
une ta qes ni kafe kur tum vizitosh :D
Litta
28.01.2010, 12:16:16
ohoooo flm Teta Lita,per komplimente......jam deri dikun se me kan shum i menqur e kisha perfundu fakultetin.........schadeeeeeeeee........hahahahah veq shahin mir e luj......
ps.AvA Adelinen kukell po ja fali Lites......une po pres ndonje dhurat tjeter....hahahahaha
ehm jooo more trix, nuk dmth qe osht njeri i mequm veq qe e kryn fakultetin, ncuk nuk osht ashtu, une njoh do njerz qe e kan krye fakultetin e i mungon menquria atyne shume, edhe njoh njerz qe nuk e kan krye fakultetin e jon shume t'mequm, bile bile edhe njeri ma i mequm n'bot per mue qe osht ... :)
e sa per shah, ahahahaaha po e bojshe shok babin tem se edhe atina kogja mire i shkon shahi :D
katilja_syzeze
28.01.2010, 13:26:42
Kur po mi dergoni qato sene si mi paskit falė ..trixi, lolo , katile etj ... Kam me pritė postėn me padurim :D
tmijat iki para deres masneser :p
gjithesia
28.01.2010, 13:39:29
...kto veshje, veq le t'ja desh asaj qikes heheheh http://img227.imageshack.us/img227/1416/tekbirabiye4sq8.jpg
e boll se u bana bajat t'u falė ... :D
mi paske zgjedh krejt "laramon " , pse moj me desh qiken nc nc nc e kjo toni ēka me ba
s po muj me pru foto se t kisha kallxu sa t mira i blej une :p
mi paske zgjedh krejt "laramon " , pse moj me desh qiken nc nc nc e kjo toni ēka me ba
s po muj me pru foto se t kisha kallxu sa t mira i blej une :p
Hajt se unė ksajde jam e i ndihmoj ksaj qikės...mos keni gajle pėr to! :D
PS: Sakicė e paska trupin! :D :D
Une po ja fali nga nje qokollade simbas shijes juaj, per ta shiju vikendin per plot embelsire :D
Kaqa_ch
05.02.2010, 10:53:07
Sot te GjITHVE d.m.th edhe atynve qe sum dojn :D shum shum dashuri dhe gjithqka qe eshte Positive :D
Grasha_1
05.02.2010, 11:11:05
Jo valla dashnin falma veq mue,jo krejtve
Une do ju fali fat, po jo te gjithve, vete atyre qe me dojne :D
trixi
06.02.2010, 08:36:44
hahahah shih dadushi ani ju fali fat.....po qfar fati moj dadush a me kg a me copa......ncncncn ti falna diqka qe mundesh......hade ps.mue nje kg kaffee te zvicrres .....e fatin ti mundesh me u lut per mue se fatin tand nuk mundesh me na fal......hahahahahah klm
ps une ju fali ka nje kaffee sot kush te vjen ne mengjes ........
trixi qahahhahah dades lem kajher pak me rrejt qy :D e mos mi qit rrent nfush :D
une ju fali nga nje cop torte :D
sunrise
08.02.2010, 20:55:08
une krejtve ju kish fal ngapak ndjenje qe kam tani :D
suni une po i iki ndjenjave e ti d me na dhon :D
une do ju fali nga nje smoki :D
Grasha_1
09.02.2010, 10:27:14
A ka dikush ndonje ide me ma fale, se po du mu ba miljoner e spo di qysh, hahahahahahahah
Grasha skom tybe milijona, se tash isha kon ne bahamas e jo tu punu :D
Grasha_1
09.02.2010, 12:36:16
A kije ide, se une bahna miljoner, e tani ja therrum kah te don loqka e zemres.
Grasha po ti ap do numra, ishalla ti fiton se une jom per ksi senesh bash papik nafake :D
Grasha_1
09.02.2010, 12:49:28
O po lypi IDE me qfar biznisi mu marre, e me fitue shume deri sa t“bahna miljoner, tani qelen rruget.
Grasha a din cka bo, dergoja ka ni e mail tonve qe pot vyn pare.. edhe numrin e kontos, e ka 1 euro bohen 1 milijon sahora hahahahaha
Grasha_1
09.02.2010, 13:09:17
flm per kete ide,tybe nuk eshte ide e keqe hiq,me me shti n“burg si Rambon qi po dojne me e shti n“burg, per at fondin e famshem nje thirrje per Ramushin.
ishalla e shtin ma shpejt ato ne burg se nerva pom shkon :D
qendra
09.02.2010, 13:12:57
Jo Lolo mos ke dert se per at dyje nuk jet asgje.
te ne thojn ne krue te shtetit edhe uj mos pij.
qendra edhe ka na qashtu thojn tybe, po shyqyr qe une skum thirr hic per to, se ai maj pastruse ne shpi, e une gerrbavu tu punu kurr jotybe :D
AvA mi perngja vetem 10% ksaj kisha fluturu, skisha prek per toke :D e le mo me hy ktu me kalu kohe :D
AvA flm per fotoaparat po nuk di une me qit foto ktu, se um kishit pa qysh um kcen vjami ksajde frrc e ferrcc me 250 kg hahhahhaaha
AvA's po ja fali ni puthje ne sy, se i kish syt e bukur! :)
AvA mmmm mo bre bash ntul, se xiglitna hahahahhah
Yep, sie gseht nit schlecht us, isch fascht glich wie mini schwöschter wo i nie ka han :D
kiss faqen ty :)
katilja_syzeze
10.02.2010, 10:07:41
LoLo ni Ticket per me ardhen ne Wien me pi kafe me mueee ...
Katilja uff ty synin flm :-) po niher veq nardhsh ti te une, vend kom sa dush, se me duhetme msu per provime :)
qendra
10.02.2010, 10:13:15
Katilja uff ty synin flm :-) po niher veq nardhsh ti te une, vend kom sa dush, se me duhetme msu per provime :)
Dada Lolo a te Katilja ska ven a e te tij po .
katilja_syzeze
10.02.2010, 10:15:55
hehe ty tkam llokumeee .. oh flm shumm bama kafen gati se u nisa :p ...
ty ta fali krejt Wien kur te vish hehe .. :D
katilja_syzeze
10.02.2010, 10:16:31
Dada Lolo a te Katilja ska ven a e te tij po .
hahahaha kom kom edhe une sa dush edhe ti hajde :p
qendra para veres te kush smuj shkoj, veq para librave duhet me nejt :(
katilja ty ta fali krejt baselin loqko :)
katilja_syzeze
10.02.2010, 10:33:14
qendra para veres te kush smuj shkoj, veq para librave duhet me nejt :(
katilja ty ta fali krejt baselin loqko :)
hehehe ooh flm shum baselin e pranoj aty punon haveri jem :D
Katile, ty ta fali vetėn! :D :D :D
katilja_syzeze
10.02.2010, 11:47:31
Katile, ty ta fali vetėn! :D :D :D
hahahahaha :D :D shum flmmmm :p
xukiii ... une tyy ta fali edhe ne sy qe me tu bo 2 sikur tmijat :p
Katile e mire, veq hajde ni dit vizitoje dashnin edhe rrim pim kafe na dyja bashk :)
katilja_syzeze
10.02.2010, 12:05:25
Katile e mire, veq hajde ni dit vizitoje dashnin edhe rrim pim kafe na dyja bashk :)
hehe po duhet me ardhen apete me vizitue se jam merzit :p
edhe e pina ni kafe bashka :)
ta fali ty ni schoko um dein tag zu versüssen ;)
qendra
10.02.2010, 12:06:26
Ksaj ja kish que do llak qe nuk i hiqet se ska kohe me i lye thonjet per dite.
katilja_syzeze
10.02.2010, 12:08:45
qendra : ty ta kishna falen LDK qe pe dojshe ac shum :p
Proverbi
11.02.2010, 15:01:29
Hello,
Fantastikut ja kisha fal ni pare breke Gucci edhe ni kali,
LOLO's ni pare kule edhe ni pllug (tjerave here ju kallxoj ju dyve pse jave kisha fal keto gjera)
Trixi-t ni pare komplete ngjyr boje pembe edhe ni pare k'pcua te bardha,
Grejzi-t ni pare kaisha/rrypa per pantolla (mos me ju dokt t'linat) valla ja kum l'shu :)
sunrise-s buzen e eperme, ni kasnak me shti ne goblen bariun edhe numrin e kontos mi shti ajo paret e rroges n'to,
AvA-s buzen e poshtme, ni grep per 2 tavolina,
vazhdon..
Terminatori1
11.02.2010, 15:23:38
hahahahahaha
hahahahahaahahahahahahahaha
hahaahahhahaahha ohaaaaaaa me kasnaka e goblena a
tyben mire e delet me bari kush me i qendis... hahah mangupi ni her
ishalla na tregon ma frik, se qysh humb ti me muj, ski mem gjet as mu ktu kur te bje ndermend me na tregu :p
sunrise
12.02.2010, 17:49:58
Hello,
sunrise-s buzen e eperme, ni kasnak me shti ne goblen bariun edhe numrin e kontos mi shti ajo paret e rroges n'to,
vazhdon..
ty ta fali shkopin magjik me pa kesi ondrrash se stimulim i mire duhet me kon :D
ISTOGASJA_CH
12.02.2010, 20:22:46
Sonte po ua fali njė buzėqeshje... :D
Sonte po jav qarrosi nga nje kafe :)
Sonte po jav qarrosi nga nje kafe :)
Ku po dalim pra? Hajt dalim, se vjehrrėn e kam ksajde....i lirė jam! hahahhahaha
Valla so ide e keqe, po burri po priton me dal :(
Valla so ide e keqe, po burri po priton me dal :(
Ani de t'rrinė tu shpija...nuk po jet jasht n'borė...nxeht e ka qyy! :D
A pa burr nuk me dilet kund... mo kur o i smut te kryt i rri :)
A pa burr nuk me dilet kund... mo kur o i smut te kryt i rri :)
ishalla i kalon....rri, rri, se gjynah! :)
normal si mos te kujdesem une per to kush tjeter? :)
:D AvA cka pom shtin me kesh, me komentet e tua loqko, besom qe gjithnji me buzqesh fytyra... me pelqen qe je pa sherr :)
ISTOGASJA_CH
16.02.2010, 20:16:22
Po ua fali apo po ua jap njė copė torte... :) Kush po don?
http://www.torten-online.de/Bilder/Sachertorte.jpg
JaGuArJa
17.02.2010, 08:29:40
flm. Istogase per copen e Tortes, po doket shum e mir, sun e refuzoj :D :D
un ua fali ka nje lapc. :p
AvA Me urrejt se urrej askend, me dasht i dua vetem njerzt e veqant ne jeten e perditshme dhe qe me duan, por per tme pelqy me pelqejn shume :D
Istogasja une e jaguarja spo thojm jo, po i qepojm qasaj torte tybe :D
Une po ja fali nje buzqeshje, jeni shume te mire te gjith :)
sunrise
22.02.2010, 18:38:31
une nga nje cope qetesi per secilin ...
Sternx
22.02.2010, 19:03:22
AvA Me urrejt se urrej askend, me dasht i dua vetem njerzt e veqant ne jeten e perditshme dhe qe me duan, por per tme pelqy me pelqejn shume :D
Istogasja une e jaguarja spo thojm jo, po i qepojm qasaj torte tybe :D
Une po ja fali nje buzqeshje, jeni shume te mire te gjith :)
------------------------
lolushe,qyshe bre kshtu aa,une po te due ka 100 killa ne dite,e ti veq zjerm po qet,hahahaa
ni dash qata qe te done,venin e pare e paskam,e pra :D
sternx valla mu ki bo rriqen edhe ti, sa po menoj se spom don mo, prap um gjuhesh :( :p
ISTOGASJA_CH
23.02.2010, 19:16:31
Ja fali do luleeeeeeee... :)
Grasha_1
23.02.2010, 19:17:53
Nje buzeqeshje
qendra
23.02.2010, 19:18:15
Ja fali do luleeeeeeee... :)
Ty nje stilo pals te mire.
ISTOGASJA_CH
23.02.2010, 19:20:45
qendra flm pėr stilolapsin...
Unė po tė jap ty njė libėr, njė roman tė mirė...cilin do ta zgjedhėsh?
Grasha1 edhe ty po ta fali njė buzėqeshje...
sunrise
23.02.2010, 21:00:20
per te gjithe ketu ju kisha dhene nga nje cope torte frutash :)
http://img708.imageshack.us/img708/3236/fruitcake.jpg (http://img708.imageshack.us/i/fruitcake.jpg/)
Grasha_1
23.02.2010, 21:03:01
Uuuueeeeeh siq po thot Lolo,uje per goje po m“shkon,flm sunrise
Une ty ta fali nje pije sipas deshires sate,ishalla sa me shpejt vjen ne Gjermani,ni kg milchschnitte ti kam ble.
sunrise kjsi sene na bjer ne mengjes e jo tash kur bim me fjet e na bohet vjam :D
ty te fali ni pako milchschnitte dhe nje kinder schokolade :)
Kaqa_ch
23.02.2010, 22:34:00
gjitha te mirat qe i deshirojn :)
Grasha_1
24.02.2010, 00:21:26
Te gjitheve nga nje kompliment
mentor-de
24.02.2010, 01:39:22
madamit do lula per banes t“re :)
Abetare
24.02.2010, 08:11:51
http://gertigeh.files.wordpress.com/2008/08/moos.jpg
Qito me paskan mbete prej kti muaji , po j'au fali juve heheheh :D
Grasha_1
24.02.2010, 09:30:16
Jo juve,po Grashes_1 thuj qy!
Une ju fali do rreze te diellit
qendra
24.02.2010, 10:46:35
Grashes ja fali do barut edhe saqmet per kobure..........
Andrra
24.02.2010, 11:53:48
Asgje.....
Grasha_1
24.02.2010, 12:00:56
As mue a ?
Abetare nale doren moj, se tybe sta dim ahhahahahhahaha
Une po ja fali nga nje lule :)
Grasha_1
24.02.2010, 20:39:33
Une Dades ja kam fal te oda e pershendetjeve nj kenge te bukur
Gasha te flm shume, tani do hy do e shikoj :)
Une grashes ja fali respektin tim se e meriton :)
Proverbi
26.02.2010, 17:29:36
une littes 98% t dashnis qe kam :)
Nuk shkoj une badihava um fal :)
Litta
26.02.2010, 17:33:18
une littes 98% t dashnis qe kam :)
ahahaha veq 98% a? e ato 2 tjera ku i mshefe? :D :p
ISTOGASJA_CH
26.02.2010, 19:53:06
Qe po ua fali nga njė kifle me ēokolladė...
http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1770/31/n65949701345_4535.jpg
Ju bėftė mirė!
ne mengjes zemer... se tash ncuk smuj ha omel.. se jom tu pi vere :D
po ja qarrosi nga nje got vere :)
JaGuArJa
26.02.2010, 22:39:40
Istogase flm. per kifle edhe ty LOLO flm.per vere..un i perzij qashtu, mknaqin haha :D
- un jav dhuroj ka ni Loli-pop/Lipisk*
mentor-de
27.02.2010, 01:09:04
Qe po ua fali nga njė kifle me ēokolladė...
http://profile.ak.fbcdn.net/object3/1770/31/n65949701345_4535.jpg
Ju bėftė mirė!
hmmmm mjam mjam sa te shishme moj istogasje te lumshin durt be qika mire
une deshta me jav fale do tesha te femrav jen met qatu norman..........
ISTOGASJA_CH
27.02.2010, 15:36:47
Po ua fali njė rreze dielli...qė tė ju ngrohė edhe ju sikur mua... ;)
une do ja fali istogases nje puthje :)
Grasha_1
01.03.2010, 12:11:30
Qendres ja kisha qit ni got ilaq te fort,me kan ardh nja dy litra prej bosnjes bakshish.
po jav fali nga nje qokollad sa per gjume te embel :)
*ylli
07.03.2010, 02:10:30
LOLO,
ma solle qokolladen ndermend e tash s'do me merr gjumi.
Ani une i blej vetem 200 gramshe, e kur filloj s'mund durohem derisa ta mbaroj.
Hmmm, cfar ju kisha fal forumistave?
Te rinjt i kisha shperbly me nje recital nga poema "Shqiperia"
..ndersa keta paksa me te moshuar, me nje film te shkurter nga rinia !
Ma merr mendja se Mergimtarja ish gezu me se shumti, me ju dal ndihme shoqeve ne banka plot helm.
ISTOGASJA_CH
07.03.2010, 14:41:50
Unė ua kisha fal njė tiketė pėr me shku nė njė fundjavė e me pushu pakėz... :)
qendra
07.03.2010, 14:48:02
Grashes do saqme per kobure...........
ISTOGASJA_CH
07.03.2010, 14:52:18
Pėr qendren njė gotė verė tė zezė...
qendra
07.03.2010, 14:53:16
per Istogasen nje liber te mire..........
ISTOGASJA_CH
07.03.2010, 14:57:03
Pėr qendrėn njė stilolaps qė shkruan bukur...
Grasha_1
07.03.2010, 15:00:14
Ju kisha fale te gjitheve nga nje karramel,se jam tu hanger vet.
beni-1
07.03.2010, 15:01:35
grash ruaj karramelat e kure te vishe ne kosove takohemi e na jep karramela
Grasha_1
07.03.2010, 15:03:31
Pse beni a ska karramela n“Kosove a?
beni-1
07.03.2010, 15:05:21
jo ka, por me ju lype najqka ma shume juve nga gurbeti svini ne pushime hiq se jeni bane tahmaqar e keshtu ndoshta per nga nje karramel skoritni mos me ardhe.
Grasha_1
07.03.2010, 15:15:18
Hahahahahah, ma ke lshue hallall t“koft,jo bre bash une nuk jam tahmaqar.
beni-1
07.03.2010, 15:17:09
po flase per shumicen e gyrbetqareve, se edhe ju skeni faj se edhe ne po ju rrujme pa lage, e ka shitemi kishe na zotni.
ISTOGASJA_CH
07.03.2010, 15:18:58
Qe merrni karramela sa tė doni... :)
http://www.tour-blog.de/2008/04/Malta/Bonbons.jpg
beni-1
07.03.2010, 15:21:32
Istogase po i presim karramelat kur te vini veres me naj prune, e une jau qes nga nje kafe
Grasha_1
07.03.2010, 15:22:25
Qe vlla kjo qika e istogut,dihet qi nuk eshte tahmaqare.
Beni mire e kije,veq qashtu fol n“pergjithesi hahahahah
beni-1
07.03.2010, 15:24:32
po grashe se ty nuk te njo dhe asnje nga forumistat si njo, dhe per keta skam mundesi me fole me emra te perveqem per ju,, por shpresoj qe gjate veres do te takohemi
Grasha_1
07.03.2010, 15:26:35
Nese don te takohesh me mue, veq qoma nr.e tel une t“thirri heren e pare qe vije ne Kosove,edhe ta qes ni kafe.
beni-1
07.03.2010, 15:29:36
Nese don te takohesh me mue, veq qoma nr.e tel une t“thirri heren e pare qe vije ne Kosove,edhe ta qes ni kafe.
mire grashe kur te vishe ne Kosove do te takohemi, e pime kafe por kisha pase deshire qe te mbbahej nje mbremje ne kosove ku do te takoheshim te gjith forumistat se bashku.
Grasha_1
07.03.2010, 15:32:43
Per kete do ta lusim Fatonin,besoj se do ja arrijme qellimit.
beni-1
07.03.2010, 15:33:56
Per kete do ta lusim Fatonin,besoj se do ja arrijme qellimit.
mire e ke .
ISTOGASJA_CH
08.03.2010, 11:35:57
Sot po ua fali njė buket lulėsh...
http://www0.fleurop.ch/Cache/Media/25_6_375_375.jpg
mentor-de
08.03.2010, 14:48:13
Sot po ua fali njė buket lulėsh...
http://www0.fleurop.ch/Cache/Media/25_6_375_375.jpg
flm shume istog... do te kujdesem per to :)
latina_girly
08.03.2010, 20:16:15
Une tana femnav en Forum ja kisha fal ka ni Calla te bardhe si kjo:
http://fotowelt.chip.de/imgserver/communityimages/542100/542115/1280x.jpg
Grasha_1
08.03.2010, 21:14:50
Une te gjitha femrave te forumit sante ju kisha fale nga nje buqet me Lule
sunrise
08.03.2010, 21:16:21
per te gjitha femrat edhe une ju kisha fal nje trantafil blu
http://img59.imageshack.us/img59/5592/bluerosed.jpg (http://img59.imageshack.us/i/bluerosed.jpg/)
trixi
08.03.2010, 21:19:44
te gjith forumistat i kisha ftu ne nje mbramje festive me Xenin ketu ne Mitrovic....
e me kall me muzik e hare se bashku.........
http://www.youtube.com/watch?v=NSYIJi_UFao
..
ISTOGASJA_CH
09.03.2010, 17:24:14
Unė po ua fali njė pamje tė bukur nga Kosova...
http://www.ekonomia-ks.com/repository/images/06_11_09_4113_Prishtina.jpg
Abetare
17.03.2010, 07:18:35
...dreke t'mire heheh http://i41.tinypic.com/2czxz4m.jpg
sunrise
17.03.2010, 12:31:03
..fluska bore...se te na po shkunden plakat valla :D
Une do ja kisha fal ca rreze.. pasi qe tek ne po rrezon djelli :D
Proverbi
17.03.2010, 12:48:07
Une jave kisha fal te gjitha femrave ka ni maqine te lamjes edhe do detergjent e me mi la teshat qe mos mu bo une telashe :)
hahhahaha n'deti a po don met qu dades? :p :D
sunrise
17.03.2010, 12:57:58
hahhahaha n'deti a po don met qu dades? :p :D
mos harxho germa me komentu keso shkrimesh hahahahhaa :D
ahahhahah tybe se ki keq ti...
ISTOGASJA_CH
17.03.2010, 13:13:33
Unė Proverbit po ja fali njė qek apo bon qė me mujt me i la teshat e veta 1 vit rresht nė pastrim kimik...
Ndėrsa motrusheve tė mija kėtu nė forum ju kisha fal njė fundjavė wellness diku largė telasheve dhe problemeve tė jetės sė pėrditshme...
Grasha_1
17.03.2010, 13:28:49
Edhe pak sa te del Pranvera, kam me ju fale flet te qepeve, edhe spanaq,kini mu knaq tu qit pite
ISTOGASJA_CH
17.03.2010, 13:33:16
Oh ma kujtove kopshtin tonė tė madh e tė begatshėm...
Sa tė del pranėvera edhe mbledhemi krejtė fqinjėt nė oborrin tonė tė madh e qesim flija me saq qė i ka maru babi...shumė mirė ashtu nė mbledhi, ta ka ėnda bukėn edhe mė tepėr... :)
Grasha_1
17.03.2010, 13:38:46
Une i kam pru dy saqa prej Kosove
ISTOGASJA_CH
17.03.2010, 21:19:13
Ani hajdeni, i bėjmė 4 edhe na pjekėn flijat mė shpejtė! :) Me krejtė familjen eja, edhe mos e harro mbesėn, ajo ėshtė kryesorja, se shuuuuuuuuumė i dua fėmijet!
prishtinasi-pp
01.04.2010, 17:23:13
Ka ni Llap Top :D
flm dades une ty po ta fali ni qokollad :D
prishtinasi-pp
01.04.2010, 17:30:17
Flm shum po nuk i ha :D ,se mi prishin Dhomet
Ani urdhero ni kafe qy :p
prishtinasi-pp
01.04.2010, 17:36:45
Ani mos Bertit
qy qy qysh mos me bertit une more :D
prishtinasi-pp
01.04.2010, 17:38:48
Te prishet Teni i Ftyres , e tani dashnija .....Nejse
hahahabajma ti mu gejlen dades :D
prishtinasi-pp
01.04.2010, 17:45:54
Une me Qisi Gajle mirrena :D
miru ti miru se une spo kom kohe mu mar :D
elton
02.04.2010, 00:00:35
Ty ta fali ni buzqeshje
trixi
02.04.2010, 00:03:53
Ty ta fali nje agregat se kur po je onn nuk po te dhezen dritat.....
elton
02.04.2010, 00:06:29
Ty ta fali ni liter benzin qetma bish me agregat skam blomb per at nuk dhezen dritat hahaha
Tpershendes shoq shpresoi jemir dhe kalon mir
trixi
02.04.2010, 00:12:59
Per Mikun tim nje cistern benzin edhe nje kaffee te kafet e vogla ne pr.
une juve dyve po jav qes ka ni kafe turke, e filgjanat po jav fali :D
elton
02.04.2010, 00:14:40
E turrit nera mik qashtu mos em le pa rrym se kan than politikuajt mena lan pa rrym nga nji prilli andoshta se ishte dita rrenav sod nuk ndodh kjo skan koh menal rrymen se ata po shminkaten me ministra tri hahaha marre mju ardh
LOLO sa pita parza kaffe turke po per ty pi edhe helem mem jap
trixi
02.04.2010, 00:16:39
flm dadush se po i pi une te dyjat se eltonin se merr gjumi ......hahahahaha
elton mos um tut dades :(
trixi te boft mire dades... a je si je?
elton
02.04.2010, 00:19:19
LOLO;617524]elton mos um tut dades :(
Mos u tut LOLO qka te tuta qy hahaha
po tha per lolon edhe helum pi... e une skom qef me pi askush helum per mu dades :)
Jav kisha fal ka ni tepsi bakllav! :D
trixi
02.04.2010, 00:20:35
mir dadush syrin sikur rrush..........hahahahahah
Qe me eltonin pa drita po udhtojm keshtu naten.......hahahahahaha
elton
02.04.2010, 00:23:23
bASH MIR LOLO MAMIR NAJ INDIANK JA NAJ SUTLLASH FALNA QY TRIX HAJDE BYREN HAJNA BAKLLAV LOLO JOJO NUK PI HELEM SE SKA
trixi sps vllaqkush synin si filxhan, gojen si kuti :D
elton shyqyr qe nuk paske, se bash u tuta :D :p
jav kisha fal do gjume, se jeni zgju si dhompira :D
elton
02.04.2010, 00:27:51
tye ta kisha fal ni buzqeshje
eti qaje qu si vompir apona kshyr qapo boina a hahaha
trixi
02.04.2010, 00:29:24
juve ju kisha fal nje vallezim tash me muzik deri ne mengjes.....hmmmm krejt gjermont i kisha tranu......
elton flm :) une a pse kush tha se sjo qu lugat une :D
trixi ide e mire pasha familjen, muhabet muzik te mire knaqsi tybe :)
elton
02.04.2010, 00:42:09
Valla ishmi knaq juv kishi pi ver tkuqe une isha pijav ojhaaaaaaaaaaaaaaa
trixi
02.04.2010, 00:43:11
valla te kisha pijav more elton Miku ndoshta te kishin ardh dritat atehere.....hahahaha
hahaahahha valla kurr e pit sjum kon, veq ckas mun me ndodh ahhahahah
elton
02.04.2010, 00:45:48
qy veq netem vin dritat se mukan shkund nasht se pijavna niher jam kan i pit
LOLO nferizai kam pi drass ekam shku nkaqanik se or policore te na ekesh ka coptona
me tzotin ekafes ja nguca puntoret veq ma kurr skam pi me tepru
hahahahha elton jo shyqyr qe kjo sme ka ndodh kurr, se rezil isha bo hahahhhhhahaha
po nasht bile tash ja din tuten rakis :D
elton
02.04.2010, 00:49:22
Apo tybe tash se tepri kurr edi kur asht boll kuhina nbela me do qaf rrum eisha meni shoq itha ma be se asht merzitshem kame shku per ch etma uli ni zogz ngat po tja futi box iku per at esht haram se ski kontroll ntrup tand
babi im thot gjithcka qe e tepron nuk eshte e mire, kshtu qe une ne asgje se teproj gjithnji nen kontrroll :) üpo alkoholin drejt me fol se pi :) vetem rrall ajher per zum anstossen :)
trixi
02.04.2010, 00:50:57
qy veq netem vin dritat se mukan shkund nasht se pijavna niher jam kan i pit
LOLO nferizai kam pi drass ekam shku nkaqanik se or policore te na ekesh ka coptona
me tzotin ekafes ja nguca puntoret veq ma kurr skam pi me tepru
edhe une kam pi njehere veres te nje kafe e vogel mbas policis ish ne gjilan....veq kemi pi deri ne mengjes por nuk jam pi se une pi kadaldale....Elton Ag be jam une hahahahaha
trixi hahahahhahahha kur isha ma e re, paramendoni kisha qef mu pijav mu bo rrot, po ncuk smujta me arrit, tash shume rrall e pi, po spom pihet mo ka pleqnija :D
elton
02.04.2010, 00:53:50
Ag valla po ajo stvet kur ta kalon ishe tjert qe po pin hajt edhe ti epo teprohet hahaha veq ma jo pi tamel mamir kur shkoi ne ks edal me shoqni ikshyri qka po pin jau mar qelsat ekerrit sila me vozit hahaha
trixi
02.04.2010, 00:55:51
ju kisha fal nje mbramje me muzik,pije,grill edhe Grashen e kisha thirr me qendren.....edhe nuk ishim bo rrot deri ne mengjes.....( a jam ne anderr )
elton ahhahahhaha si naimi te OKI a, a pi me fyshtat meveti :D
elton
02.04.2010, 00:56:48
Jo zhgander je mos tandin me gjith qef isha ardh trix ju kisha sjell dy kiste birra tpejes
Po LOLO pipat me veti imar mamir qysh ka than nasradini malli ner kry edhe un podu mippas ment ekryt nkontroll hahaha
trixi so ide e kee tybe i kishim mor edhe burra e grat, e hajgare e muhabet deri ne mengjes ton bashk :) (jo ne qgonderr je) :D
trixi
02.04.2010, 00:59:43
valla mir e kin pra mir ish kon Grasha me organizu dikun kah i bjen te gjitheve ma afer......po jo more shqiptart i bashkon me pas probleme se jo ne mbramje hahahahah
trixi ncuk tybe sod as per probleme spo vin :D
trixi
02.04.2010, 01:03:21
trixi ncuk tybe sod as per probleme spo vin :D
po dadush pak kan mbet shqiptar ....pasha Grashen ......se per tjert ...dikush 10% e dikus 80 % kan ndryshu ju ka mbet veq emri shqiptar ......ncncncncn nime qka jemi dadush na ?
trixi ne radh te pare jemi njerz, ne dyten jemi shqiptar, ne radhen e tret jemi njerz bre :D
trixi
02.04.2010, 01:06:55
jo mir e ki per te paren edhe te treten pot besoj .....a valla per te dyten ....ncuk.....hahahahaha
elton
02.04.2010, 01:07:08
vertet kem ndryshu shum jem ba si grat ekqija ty bajt fjal te huja etc etc palidhje a pse kshtu ndodh
trixi per ktu duhet me vet mamen :D
elton kjo ndodh qe smujm me akceptu qe sjem te njet nga karakteri, secili mundohet ta ben tjetrin si veten.. po mas shumi prej mos knaqsis me jeten qe ka personi..
trixi
02.04.2010, 01:11:44
jo dadush mos e vet mamin se po thom ne pergjithesi ,kemi ndryshu shum se jo more .....ti e une e ai e ky ....jo na krejt te mire jemi ......hahahahah
po te ishim te gjith te njejt do ishte shume palidhje, nuk kishim per cka te flasim, as per cka te qeshim.. Po as si te ndryshoj dicka ne veten :)
elton
02.04.2010, 01:16:47
smundmei na muba tmir dej sa ti harroim thashe themet hiq si du perveten InshAlla vina nveti najher
trixi
02.04.2010, 01:18:06
oj dadush topi se lun.......kerkush nuk um vyn sa te kam ty......me pas nje problem veq ty te thirri....sa 7 qesi pishpirika qe po thot terminatori......hahahahaha
elton kjo kurr ska me ndodh dades :) po sjem vetem na shqiptart ashtu.. po ne pergjithsi njerzt e kan kto ne gjak, pamare parasysh races dhe fes... dikush si don, dikush jeton vetem me thash e henme :)
elton
02.04.2010, 01:21:24
Valla po dade une jakam inat thashe themev ndegjova ni rast tash ni shoq mtregoi eka lajmru shoku shokun se ka rrjet ky so kan smut po ka pas me qu ni kerr nvendlindje eka rrejt aky ekish shti npun eqami ba atina shtrije per toke hahaha eka shtri Zoti po ty pot qet nrruz tshpines veq me rrit veten po kot ekan
elton ka njerz te poshter, per ata thojn ndihmoj sa per mos me hek uni, po kurr mos e qo teper nalt, se nuk ta kthen kurr me te mire... ksi raste kam ndegju shume, po edhe kam prejetu ne familjen time, si ja kan kthy babit tem shpinen...
jav kisha fal do engjuj per tju rujt ka do qe shkoni :)
elton
02.04.2010, 01:27:11
Eh Valla keq shum per me rrit veten shkoin bahen arsch lecker ikish lind ni shefit ni fmi e tshko njoni i Ks tja bje ni Gjep me perkund fmin quditet shefi hahahaha
trixi
02.04.2010, 01:28:12
flm ata me percjellin per qdo dit dadushe....sa here isha ne rrezik....eh jeta keto i ka.....
hahahhahahah
elton njona kish hi ne pune, e te paren dit si flm, tkish pregadit llokuma e tju qkep tonve ne pune ahhahha po tash gjithkush bon aq sa din dades :)
trixi ta besoj :) shpresoj se gjithnji do te percjellin :)
elton
02.04.2010, 01:30:24
qfar budalle juka maru petlla se ka hi npun si ajo kur ka hyp nautobus eka kujtu qe duhet mju fol kejve ren e eka harru shoferin ky burri shkret o myt ty koll po ajo ska marr vesh kakujtu mos eka harru dikan paifol hahahaha
hahhaahhaha ja sikur ato qe i kan dath kpucat, para se me hyp ne autobus ne zheger ahahhhahhaha
elton
02.04.2010, 01:33:46
nzheger hahaha jo une spe dishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tregoma ket humor
qkas ka ndeti bre
trixi
02.04.2010, 01:35:09
hahahahah edhe ajo kur ka hyp ne autobus edhe beba nuk ka dasht me marr gjinin nona i ka thon a pe merr a po ja jepi shoferit.....hahahahaha
elton
02.04.2010, 01:36:22
Eshoferi ishkan ty upraptu ty kshyr at fmin mos po thot hajt ipja shoferit hahahaha
hahahahha
elton dajen e kum pas shofer, edhe do gra kur hypin ne autobus i dathin kpuct, kur nalet autobusi ne stacion tjeter azo i lypin kpucat ahahhhahhahahhaha
elton
02.04.2010, 01:40:09
haj kuku non poskan dit mori qy perpara skan hyp nllokall po veq nkerr me kali
po normal qe skan dit cka o ahhahah po qe na sod po keshmi ahhahha
shkum ne gilan, edhe motra po ja bon ec kusherive e kusherinave bomi ton bashk se po du mu ju ingjizu, e ton tu reniten e tu keshin e tu prit kur po bon blizi.. kur motra o jo folni ulnu, se spo ju fotografoj po ktu livritni edhe nini cka folni ahhahahahha
trixi
02.04.2010, 01:46:01
gjyshja e nje shokut kur dojke me flejt ju thojke mbesave shkyme televizorin se pom sheh ai njeri deri sa te veshna.....hahahahahah
elton
02.04.2010, 01:46:37
hahahaha skan pa mori qy mveti niher njani kujeton ti thash ne ch ncilin qytet itregova tha kam ni qe ka shum semafora aty etumplasi gazi po pshtova se kesh ka koritna isha musafir
hahahhahahahaha o m zo jom tu kesh hhahhahahhhahaa
niher isha t fol me dashnorin ne fillim ne msn, edhe hini halla jem me ra me fjet ne dhom te une, une kameren dhez ajo po deshet une ne vend se me ndal kameren ja kisha vu durt desktopit e nuk disha si me ndal kameren a qe u habita ahahhahahahhahah
elton
02.04.2010, 01:55:29
qede habitet njeri nven qe me reklamu veten eke reklamu hallen hahahaha
eniher u ulem me pi kanjo epo vje kamarieri pothot qapo pini dikush mur dredhz dikush pjeshk enja po thot ama ni sok pithot sherbysi qfar soki podon pja nje o tha birum sok mos um nje ktu kem ty plas tykesh
hahhahaahhahahahahah
o ika une se tash kan me na fshi krejt shrimet neve!
vetem kush smun mu anku se na ja kem fal njeri tjetrit ni te keshme, ni muhabet dhe respekt :)
gjume te embel juve dades :)
elton
02.04.2010, 02:01:17
Gjum tembel LOLO endrra tmira flm shum nbised jam knaq me juve mpaska marr malli mendejt meju
P.s kush mena fshi shkrimet be jo ishalla
trixi
02.04.2010, 02:04:42
Naten e mire dhe gjume te embel Dadush edhe Elton......
sunrise
02.04.2010, 09:36:59
...nje urim per vikend te relaksueshem :)
Grasha_1
02.04.2010, 09:41:18
Nje buzeqeshje ne kete dite te bukur Pranvere per ata qe i kam larg,
kurse keta qe i kam afer te me afrohen sot rreth skares se du me ba grill.
qendra
02.04.2010, 10:14:48
Grashes nje rotullues dheu dhe nje shati te vogel me i prashite lulat ne bashqe.
ISTOGASJA_CH
02.04.2010, 21:20:17
Po ua fali nga njė lule...
http://fotos.piqs.de/2/d/4/9/6/cf5a148a69fc8552a06a4dd8af0a33f9.jpg
Frymori_
29.06.2010, 14:44:53
...Nje pershendetje te sinqert.
Proverbi
29.06.2010, 16:34:57
I kisha thirr disa dhe ju kisha bo grill e me bo hajgare pa pare.
Sish kon idee e keqe :D
beni-1
29.06.2010, 16:58:57
Istogase mos harro karramelat me i sjell ne kosove tani qe po vjen ne Kosove ne pushime edhe ashtu ka te shkojsh nga ajroporti per ne shtepi me ke ne rruge dhe nuk te dalin shpenzime shtese
beni-1
29.06.2010, 17:00:59
gjyshja e nje shokut kur dojke me flejt ju thojke mbesave shkyme televizorin se pom sheh ai njeri deri sa te veshna.....hahahahahah
pershendetje trixi
tani kane me thane fike tv se mos po jes shtatezane (me tv 3 dimensional) siq i kish "ndodhe" njanes ne amerikes
Qokolina
29.06.2010, 17:14:08
Po te kisha pas mundsi ju kisha fal te gjithve lumturi, shendet dhe paqsi shpirtror.:) Keto jan gjera te rendsishme e jo ato materiale.:)
Pershendetje te gjithve
Ms-Exclusive
29.06.2010, 18:52:08
A po a? A vetet najkush nShpi ton a jo? Hajt se mavon ta ndreqi une venin tye.
Jetmiri
29.06.2010, 22:01:03
Ka ni filxhan tkafes ,(se marun tu pi kafe pa filgjana).
Frymori_
30.06.2010, 06:41:50
...Nga 30 minuta per kaffe qdo njerit :D
Copyright ©2007 albamatrix.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.