PDA

Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : Cfare duan grate nga partneri?

Promotori
04.02.2010, 16:20:58
Cfare duan grate nga partneri?

-E dime te gjithe ne meshkujte se sa natyre te komplikuar kane femrat,e dime se cfare heqim qe te arrijme te kuptojme se cfare duan dhe se cfare i ben te ndjehen mire.
-Shume njerez te shkences jane munduar e munduar per te dhene nje definicion te sajkte dhe te qarte se cfare duan femrat nga partneri i tyre gjate marredhenies se tyre,po shumica hoqen dore nga ky mision ndoshta i pamundur!
-Dicka qe i eksiton femrat ne mase te madhe eshte ndjenja e rendesise personale dhe mendimi se jane te pelqyera dhe te adhuruara,te deshiruara nga partneret e tyre,kjo eshte per femrat sikur nje lloje orgazme e veretete.
-Femrat janė tė komplikuara, por nuk janė konfuze,dhe shume here ato duan tė jenė tė deshiruara prej burrave,herė tė tjera duan vetėm seks. Ato duan kombinim tė gjėrave,dhe kjo shume here te shtyn te mendosh thelle se cfare duan konkretisht dhe asnjehere nuk mund te thuash se kete e duan me se shumti,pasi sipas meje as vete nuk jane te vetedijshme se cfare duan!

-Cfare duan grate,sipas jush?
-Mendoni se do te jeni ne gjendje te kuptoni natyren e tyre ndonjehere?

Terminatori1
04.02.2010, 17:04:10
hormonet shpesh her i kan fajet.. hormonat e dirigjojn femren ne shum raste..qato as ti e as ajo nganjeher se kupton veten e doket sikur se nuk esht ne gjendje as vet me kuptu se qfar don...

po nje e deshirojm te gjith qoft mashkull apo femer (po flas per normen, se kta tuli far abnormiteti edhe ktu) RESPECT and LOVE

E qitash ava ke fol drejt e mire, e jo me than valla mashkujt jan gabim ( qysh po ja bojn shumica )

Fantastiku
05.02.2010, 13:11:55

Cfare duan grate nuk e din as ato vet

Ncuk

*ylli
05.02.2010, 22:01:16
Femrat, e dojn nje mashkull te fort, po duhet te besojn se e kan nen kontroll.

Sipas motos: Mashkujt sundojne e femrat dominojn

Terminatori1
05.02.2010, 22:45:39
Femrat, e dojn nje mashkull te fort, po duhet te besojn se e kan nen kontroll.

Sipas motos: Mashkujt sundojne e femrat dominojn
Kur mashkulli i nenshtrohet fuqis se Allahut ( adhuron Allahun dhe i bindet fuqis se Tij) Ateher Gruja i nenshtrohet Burrit demek e respekton Burrin.

Ps: Ama mos te perpjekt Zoti me te pa rod, se ymrin ta han hahaha

Promotori
05.02.2010, 22:56:31
-Nganjėher them se femrat janė naive dhe vuajnė nga injoranca sa nuk din se ēfarė duan!
-Unė kam hequr doė nga ky mision i pamundur,pasi para meje kishin hequr dorė dhe shumė njerėz tė mėdhėnjė si:Sigmund Freud,dhe shumė tė tjerė!

Grasha_1
06.02.2010, 00:09:41
Kur mashkulli i nenshtrohet fuqis se Allahut ( adhuron Allahun dhe i bindet fuqis se Tij) Ateher Gruja i nenshtrohet Burrit demek e respekton Burrin.

Ps: Ama mos te perpjekt Zoti me te pa rod, se ymrin ta han hahaha

Terminator qka pe kap gruen me fe pash zotin,po ato jane te njejta pa marre parasysh ciles fe i takojne.

Promotori
Jo bre ishalla nuk je da prej gruje!

Terminatori1
06.02.2010, 05:29:49
Terminator qka pe kap gruen me fe pash zotin,po ato jane te njejta pa marre parasysh ciles fe i takojne.

Promotori
Jo bre ishalla nuk je da prej gruje!

Hahahaha, mjesi daj, a pe shihni oj bija qka ju ka than Grasha1 qetu ( daja i jem )
Hajt ne mujshi me ja qellue..., ah ja di une ktina tabijatin qfare ma ka te gollakut.

thellenza-II
07.02.2010, 00:06:47
hormonet shpesh her i kan fajet.. hormonat e dirigjojn femren ne shum raste..qato as ti e as ajo nganjeher se kupton veten e doket sikur se nuk esht ne gjendje as vet me kuptu se qfar don...

po nje e deshirojm te gjith qoft mashkull apo femer (po flas per normen, se kta tuli far abnormiteti edhe ktu) RESPECT and LOVE
shume mire e paska thone AvA, shume e thjeshte eshte.. nese keto i ofrohen femres te tjerat jan me pak rendesi. :)

bluai
07.02.2010, 20:18:05
Do e tregoj nje barcolet nashta e mer vesh najkush grat a ?
Nje njeri e gjen lamben e aladinit dhe del gjini dhe e pyt per deshirat qe i ka dhe se munet me ja plotesue nje deshir .Ai njeri kishte shprehur deshir te behet nje ure lidhese qe lidh gjibraltarin .Por gjini thot se smundet me ja plotesu ate deshir.Pastaj Gjini i thot atij njeriu shprehe nje deshir me te leht .Njeriu ia kthen me ben te kuptoj grat .Mendohet ,mendohet gjini dhe ja kthen te lutem me trego se me sa shkall i deshiron uren qe ta kapercesh gjibraltarin .Hehehe .
me nderime
askush ska me mujt me i kuptu deshirat e grave sepse lakmia mbizotron si te mashkujt por edhe te femrat .
me nderime
bluai

Hollywoodstar
08.02.2010, 01:45:12
Femra si femer eshte bote ne vete dhe as filozofet me te medhenj te njerezimit s kane mundur ta deshifrojne qenien dhe menyren e te menduarit te saj:-)

Por se cka duan femrat eshte me se e lehte: duan perhere ate qe s e posedojne, gjersa ta arrijne e me pas behet rutine dhe cdo rutine eshte helm per nje lidhje.

Meshkuj, shume fat gjate kerkimit:-)

Terminatori1
08.02.2010, 05:56:40
Kjo pytje dhe kto citime te fillozofave nuk vlejn per femrat besimtare (muslimane) qe pasojn udhzimet e Allahut xh.sh dhe pastaj te sunetit, por vlejn per modelet evropiane ateisto-krishtere qe pasojn shejtanin.
Por se cka duan femrat eshte me se e lehte: duan perhere ate qe s e posedojne, gjersa ta arrijne e me pas behet rutine dhe cdo rutine eshte helm per nje lidhje.

Tash llogarite qfar zhivote kena na mashkujt shqiptar ne perendim ne baz kti realiteti qe e tregon H-stari per femren qe burri i bohet rutin hesapi veq sa me ja pague qato fatura qires,rymes berllogut etj etj (a per bojler me tjeter kan e qet ne zero bojlerin ) hahahaha eu ku ku nc nc nc

Po de si tja merr zemren mashkullit ... mas nje kohe psh ne to... prej lugut qafes ose maje kreje e teposht ...e bon helaqe krejt qeky o rahmeti i femres model evropian qe pason shejtanin, edhe tani mundohet edhe e gjen nje tjeter qashtu edhe atina ja psh ftyren e bon helaqe krejt ... e nonen stupc juve duhet me ja u .......(se po thot daja Grasha1, pse po shan ku mos me sha me ja ... bereqetin e femres ) se mir ka thene... per femra tona

Terminator qka pe kap gruen me fe pash zotin,po ato jane te njejta pa marre parasysh ciles fe i takojne. demek qe jan te pa fe..., hahahaha njojt jan pos stupci ju vjen hakash per qeso model evropian

Grasha_1
08.02.2010, 07:50:10
Kjo pytje dhe kto citime te fillozofave nuk vlejn per femrat besimtare (muslimane) qe pasojn udhzimet e Allahut xh.sh dhe pastaj te sunetit, por vlejn per modelet evropiane ateisto-krishtere qe pasojn shejtanin.

Pse a keto femrat besimtare t“mlueme e t“udhezueme nuk po e lypkan at qe se kan a?

Pasha zotin po,e ti thuj qka te duesh.

JaGuArJa
08.02.2010, 09:21:44
Po te komplikume jem me t'vertet, se mendojm mé shum/larg se ju :D heheheh

duhet me kon 100% i sinqert, loyal dhe qesharak ;)

Terminatori1
08.02.2010, 11:50:11
Pse a keto femrat besimtare t“mlueme e t“udhezueme nuk po e lypkan at qe se kan a?

Pasha zotin po,e ti thuj qka te duesh.
Po e lypin o daj e lypin,sepse Allahu e ka krijuar edhe ate sikur tjerat, por ju ka dhene diqka me teper...imanin, qe nuk blehet por dhurohet dhe jo nga njeri por nga Allahu xh.sh .
Lidhjen me Allahun xh.sh e kan te fort sa qe edhe mos te ket hiq burrin ne shtrat nuk e ka problem fort,sepse eshte kjo nje lidhje e fort, se kur mbetet si kto te sotit model ateisto-krishter kto qdo 2 muj i ndrrojn mashkujt ose ose tash kohve te fundit edhe qdo jave 2 nje vikend 2 vikendin tjeter...
Pra edhe femres i lejohet te kerkon shkurorzim/divorc per at arsye por sipas rregullave e jo sipas tekeve...qe sot po ja bojn modeli evropian.

Promotori
08.02.2010, 22:25:08
Po te komplikume jem me t'vertet, se mendojm mé shum/larg se ju :D heheheh

duhet me kon 100% i sinqert, loyal dhe qesharak ;)

-Kėtu ėshtė problemi,ju nuk e kuptoni dot veten tuaj dhe pretendoni tė ju kuptojmė ne?!
-Sigmund Freudi nuk arriti tė i definojėnatyren e tyre,pasi janė shumė laike dhe nuk dinė se ēfarė duan!

LOLO
09.02.2010, 06:33:35
Termin... Ta tregojn i ndodhi qe ka ndodh para 30 viteve ne kosove.

Ishin shume shoqe, qe u vishin ne te shkurta, te ngusha, po ishin dhe dy vetjake, te mbuluara.. Prind ketyre gjithnji i thoshin, a i shihni ato, sa mire jan vesh, si nuk dalin... Keto te gjithat u martuan e sod ende jan me burrat e tyre... Ato kur u martuan, ne 3 te nates ikthyn ne shtepi... athua pse????

Ne femrat nuk dim cfar kerkojm! Po a dini ju maashkujt se cfar kerkoni?

Jeta eshte perplot komplikime, njo asi femra sic i quan Talibani qe kan humbur veten ne oborr te shpis... Por njo aso femrash qe ende jan te lumtura me burrin dhe femin e tyre qe sa vite...

Une kerkoj prej nje mashkulli, mirkuptim, dashuri, te jam e lire ne bisede dhe jete, te bejm budallakija se bashku, te rremi me jastak kur te na teket, tja thuam mendimin njeri tjetrit pamareparasysh se sa dhem ne ate moment, te bi ne gjijun e ti kur nuk ndihem mire, te qaj para ti, te qojm dashuri saher qe te kem deshire :D, te kem besim tek njeri tjetri 90% se 100% vetem All-llahut xh.sh. i besoj!

Shume e thjesht te me mer kjo qe jam, ashtu sic e pranoj une ate me behonet e ti!!!!

LOLO
09.02.2010, 06:33:53
Termin... Ta tregojn i ndodhi qe ka ndodh para 30 viteve ne kosove.

Ishin shume shoqe, qe u vishin ne te shkurta, te ngusha, po ishin dhe dy vetjake, te mbuluara.. Prind ketyre gjithnji i thoshin, a i shihni ato, sa mire jan vesh, si nuk dalin... Keto te gjithat u martuan e sod ende jan me burrat e tyre... Ato kur u martuan, ne 3 te nates ikthyn ne shtepi... athua pse????

Ne femrat nuk dim cfar kerkojm! Po a dini ju maashkujt se cfar kerkoni?

Jeta eshte perplot komplikime, njo asi femra sic i quan Talibani qe kan humbur veten ne oborr te shpis... Por njo aso femrash qe ende jan te lumtura me burrin dhe femin e tyre qe sa vite...

Une kerkoj prej nje mashkulli, mirkuptim, dashuri, te jam e lire ne bisede dhe jete, te bejm budallakija se bashku, te rremi me jastak kur te na teket, tja thuam mendimin njeri tjetrit pamareparasysh se sa dhem ne ate moment, te bi ne gjijun e ti kur nuk ndihem mire, te qaj para ti, te qojm dashuri saher qe te kem deshire :D, te kem besim tek njeri tjetri 90% se 100% vetem All-llahut xh.sh. i besoj!

Shume e thjesht te me mer kjo qe jam, ashtu sic e pranoj une ate me behonet e ti!!!!

JaGuArJa
09.02.2010, 07:48:29
-Kėtu ėshtė problemi,ju nuk e kuptoni dot veten tuaj dhe pretendoni tė ju kuptojmė ne?!
-Sigmund Freudi nuk arriti tė i definojėnatyren e tyre,pasi janė shumė laike dhe nuk dinė se ēfarė duan!

ashtu mendoni ju, gjenia mashkullore...nuk dijm se qka duam...?! sa palidhje..normal se dim qka duam..por ju mashkujt nuk na kuptoni, veq qashtu natyra esht..aty as Freudi ska qka bon se edhe aj mashkull u kon!
Ju mashkujt vet nuk jeni ne gjendije mi pershkru ndjenjat e juve ose mi shpreh...dhe na duhet me ju hi ne tru dhe me ju lexu se qka po mendoni apo po ndjeni...shnosh shyqyr jem te afta per gjethqka..dhe edhe me na lon Zoti pa juve mujm te mbijetojm pa problem :D

Angelina
09.02.2010, 22:31:13
... pale pale!!!

gjithesia
10.02.2010, 11:29:56
.......
Sa palidhje..normal se dim qka duam..por ju mashkujt nuk na kuptoni, veq qashtu natyra esht..
.....

:D :D :D .............hajt feministe hajt ahahahah......

sa mire ja ke than :P

qendra
10.02.2010, 15:14:31
Qka mundeni me thon edhe per ket ndodhi qe edhe te na ka pas por qe nje kohe me duket nuk eshte me te ne .

10/02/2010 16:00

Percja e femrave rezulton nje problem i madh edhe per arabet, ne vecanti per ata njerez te cilet e shikojne per here te pare gruan e jetes se tyre ne diten e dasmes.
Nje ambasador arab ne Dubai ka zbuluar percen e nuses se tij te ardhshme, por ajo nuk i ka pelqyer aspak, prandaj ai refuzoi te lidhte jeten me te. Ai u fut ne kurth nga vjehrra, e cila i kishte treguar fotot e nje vajze tjeter dhe ne momentin e heqjes se perces, bashkeshorti nuk ka arritur te beje lidhjen mes fytyres ne foto me ate ne realitet.

Gjate takimeve te pakta qe te fejuarit paten, vajza e kishte fytyren te mbuluar. Diplomati i eshte drejtuar gjykates per te kerkuar anulimin e dasmes dhe demshperblim. Sipas "Gulf News", gjykatesi anuloi martesen por nuk vendosi per kthimin e bizhuterive me vlere 100 mije euro. Ne martesat arabe, lidhjet e para krijohen nga grate.

Vendos ne Facebook

Apokalypse
10.02.2010, 15:43:49
Pare, tjerat i dijme vet :D

JaGuArJa
10.02.2010, 16:02:21
qendra po de..kto grat e mlume qkas bojn hahahaha ;) *mfalni hajgare*

Debora
10.02.2010, 18:53:18
Aftesia e meshkullit eshte e kufizuar per ta kutuar nje femer, andaj edhe dorzohen para kohe me arsye se femrat as veten se kuptojn.

Xuki
11.02.2010, 10:32:04
Oj qika e gra, kallxoni more ēka doni e mos i komentoni meshkujt qy! :D

milliondollarbaby
11.02.2010, 10:34:43
Oj qika e gra, kallxoni more ēka doni e mos i komentoni meshkujt qy! :D

na dojm me dite ju vete se qka dojm na... ganz einfach qy. :D

LOLO
11.02.2010, 10:35:02
Xuki lexo e kum tregu se cfar kerkoj :p po ju knej keni qef me ju tregu po me ndegju pritoni :p

*ylli
11.02.2010, 21:29:21
Aftesia e meshkullit eshte e kufizuar per ta kutuar nje femer, andaj edhe dorzohen para kohe me arsye se femrat as veten se kuptojn.

Femrat e zoja, qe e din se cfar duan, s'ka asgje me lehte se ato per ti kuptuar!
Ndersa, trullavicave qe se din cfar don, edhe nje generator me mundesi te shahut me ja demonstru perpara s'mirresh vesh.

..per ata me bjondina, s'ka se cfar te bisedohet pos per sex.

Debora,
ka edhe mashkuj qe s'din as me gjurmu, po shumica s'dorezohet pa finalizu.

*ylli

*Dona*
12.02.2010, 07:44:01
Meshkujt kane nje perceptim miop ndaj femrave. Na gjykojne mbi baze te bukurise se jashtme dhe na shofin me teper si objekt kenaqesie. Shumica prej tyre harrojne se edhe ne jemi qenie me ndjenja. Po ēka duan femrat? Duam dashuri te gjithanshme, ajo qe quhet dashuri ne te gjitha gjuhet dhe heshtjet e botes.

Xuki
12.02.2010, 08:12:20
na dojm me dite ju vete se qka dojm na... ganz einfach qy. :D

Po kur t'shkoj ti te mjeku...a i tregon ti atina se ku po tė dhem apo ai ty? :D

Xuki
12.02.2010, 08:19:39
Xuki lexo e kum tregu se cfar kerkoj :p po ju knej keni qef me ju tregu po me ndegju pritoni :p

ngadal dee, ēka po kcen ashtu qy.....paskum harru me lexu dhe e lexova qyy!!

Ne mendojna qė ndryshe funksiononi....

http://www.wuppzone.de/Stories/Gehirn_W.gif

pėr kėtė arsyje duhet me na tregu se ēka don bre.....mos tė koritmi pėrpak!

Unė ty edhe Krditkarten ta kisha dhanė...plus qato qė i ke cekė! :D

Pėrshėndetje pėr femnat.......se mos me kanė ju, ish dasht me dalė n'maje t'majes e mu mytė! :)

Debora
12.02.2010, 17:43:28
Femrat e zoja, qe e din se cfar duan, s'ka asgje me lehte se ato per ti kuptuar!
Ndersa, trullavicave qe se din cfar don, edhe nje generator me mundesi te shahut me ja demonstru perpara s'mirresh vesh.

..per ata me bjondina, s'ka se cfar te bisedohet pos per sex.

Debora,
ka edhe mashkuj qe s'din as me gjurmu, po shumica s'dorezohet pa finalizu.

*ylli

Yll,
nga ato femrat e zoja qe i permende ti frikesohen meshkujt. Nga komplexet qe krijojn para nje femre te till, fillojn te belbezojn e s“din dy fjale me t“i lidh.

Trullavicat e kane me se lehti, ato zgjojn instinktin e mbrojtes tek meshkujt. Psh bijondet, ne krejt bote jane me te preferuerat si partnere.
Edhe nese vec per nje qellim.

bora

gjithesia
13.02.2010, 09:45:55
Yll,
nga ato femrat e zoja qe i permende ti frikesohen meshkujt. Nga komplexet qe krijojn para nje femre te till, fillojn te belbezojn e s“din dy fjale me t“i lidh.

Trullavicat e kane me se lehti, ato zgjojn instinktin e mbrojtes tek meshkujt. Psh bijondet, ne krejt bote jane me te preferuerat si partnere.
Edhe nese vec per nje qellim.

bora

shume e vertet ......... femrat e zoja ua mbysin " mashkullin" dhe kjo krijon shume koomplexe te ta dhe nje lidhje e till eshte e pamundur te mbaroi mire ......mjerisht :(

JaGuArJa
15.02.2010, 13:20:49
Ava, une si kam sha ato me mbules kurr !!
Dhe mos thuj sikur DIKUSH, po mesi po ja fillon apet mi perzi ktu senet, bile permeni emrat kush e qka !! Was söll das? Pse pi perzin tash shkrimet/thonjet e mbuleses me ket thonjen e ktina per bjondin ??
Primitives Denken hin oder her, dein Denken ist um NICHTS besser, wenn du hier anfängst Aussagen zu vermischen oder etwas gleichzustellen was überhaupt nichts miteinander zu tun hat!

sunrise
15.02.2010, 21:03:36
Cfare duan grate nga partneri?

-E dime te gjithe ne meshkujte se sa natyre te komplikuar kane femrat,e dime se cfare heqim qe te arrijme te kuptojme se cfare duan dhe se cfare i ben te ndjehen mire.
-Shume njerez te shkences jane munduar e munduar per te dhene nje definicion te sajkte dhe te qarte se cfare duan femrat nga partneri i tyre gjate marredhenies se tyre,po shumica hoqen dore nga ky mision ndoshta i pamundur!
-Dicka qe i eksiton femrat ne mase te madhe eshte ndjenja e rendesise personale dhe mendimi se jane te pelqyera dhe te adhuruara,te deshiruara nga partneret e tyre,kjo eshte per femrat sikur nje lloje orgazme e veretete.
-Femrat janė tė komplikuara, por nuk janė konfuze,dhe shume here ato duan tė jenė tė deshiruara prej burrave,herė tė tjera duan vetėm seks. Ato duan kombinim tė gjėrave,dhe kjo shume here te shtyn te mendosh thelle se cfare duan konkretisht dhe asnjehere nuk mund te thuash se kete e duan me se shumti,pasi sipas meje as vete nuk jane te vetedijshme se cfare duan!

secili person eshte per mu njejet nuk ka pune gjinia, behu vetevetja qe gjen personin ne te mire qe jo mos u lodh kot kjo ska te beje me komplikime apo komplekse gjinore. ky eshte mendimi jem.... une asnjhere nuk kam taku femra me ide te njejta, secili individ ka karkteristikat/tiparet e veta.

une mendoj qe keto sende vec sa e komplikojne situaten ne keto raste dhe humb rastin qe e don :)

ciaos nga une ;)

*ylli
15.02.2010, 22:02:58
AvA,
pse bre qike po pshtjellon kaq pa lidhje.

Une s'kam taku akoma bjondin qe mundesh me zhvillu bised normale rreth shkences, natyres apo kulutres. Sepaku kisha kete fat te mos takoj te tilla, se ndoshta edhe nuk kisha kete bindje kaq te mire, qe ma marrin mendjen me flejt me to.
(nuk eshte fyerje, te pohosh terheqjen e tyre)

Nuk e dij se si te e pershkruaj, po edhe karakteri im ndryshon 180° kur kam nje bjondin perpara, ndersa kunder zeshkaneve kam respekt dhe jam shume i kujdesshem ndaj tyre.

sugarfree
16.02.2010, 09:34:48
Po kur t'shkoj ti te mjeku...a i tregon ti atina se ku po tė dhem apo ai ty? :D

normal more. une kur jam smut, pres mem thirr doktorri mu e me pyet qka t'miren kam... :D

Ms-Exclusive
18.03.2010, 05:58:13
Kafen ne shtrat :D

*ylli
26.03.2010, 00:54:19
Ti meriton ma shume Ms-Exklusive

.

LOLO
27.03.2010, 18:23:49
Mashulli te jen njeri familjar, kur te eshte njeri familjar mua si femer me mjafton, sepse ateher do mi ep te gjithat qe une i kerkoj, sic i kam edhe tani!

LIGHTS
10.06.2010, 08:59:21
Femra si femer eshte bote ne vete dhe as filozofet me te medhenj te njerezimit s kane mundur ta deshifrojne qenien dhe menyren e te menduarit te saj:-)

Meshkuj, shume fat gjate kerkimit:-)

Une e kam zbulu mduket :D
Femra pėr mua i ngjan nje Lule e ujit qel nqoft se ja ndal ujin shemtohet

Holly gjall je a
Te pershendes shum shum ljm bitte :)

LIGHTS
10.06.2010, 09:01:15
Kafen ne shtrat :D

A Pihet Kafja pa i pastru Dhėmbet :p

Terminatori1
10.06.2010, 09:34:51
Une e kam zbulu mduket :D
Femra pėr mua i ngjan nje Lule e ujit qel nqoft se ja ndal ujin shemtohet

Holly gjall je a
Te pershendes shum shum ljm bitte :)

qeshtu po i thom drandafillit shuj se nuk te ujiti e thahesh e teresh bohesh krone... pe pres korrikun ma nxeht ne te ter si barin hahah mrena dite

LOLO
10.06.2010, 16:30:33
A Pihet Kafja pa i pastru Dhėmbet :p

Ku pihet kafja pas pastrimit te dhembeve? ncncncnc

Sen skerkoj nga mashkulli, vetem mos te trathton me tjera! :D

LIGHTS
10.06.2010, 16:49:42
Ku pihet kafja pas pastrimit te dhembeve? ncncncnc

Sen skerkoj nga mashkulli, vetem mos te trathton me tjera! :D

Tash ke lyp shumė gjith nkėt pik po bllokohen senet :D

LOLO
10.06.2010, 16:57:17
Tash ke lyp shumė gjith nkėt pik po bllokohen senet :D

e po me teper spo lypi :D

prishtinasi-pp
10.06.2010, 18:18:06
Qka Lypin Naten a Diten :D?

Terminatori1
10.06.2010, 19:38:46
o eger e dojn eger.... o krasniq hahahah

Andrra
07.12.2011, 21:00:20
...dashurin...respektin dhe mbeshtjetjen nga partneri...asgje me shume!

prishtinasi-pp
08.12.2011, 09:14:56
O se din as vet :D qka dojn veq kan qef me qu ferrka :D:p

Rea_
31.01.2012, 20:47:28
Sinqeritetin dhe dashurine.

Jetmiri
31.01.2012, 22:04:39
Varet nga femra,se esht e kuptueshme,se te gjitha nuk jan njesoj,per me ja dhan psikologjin,e nevojshme,ne kohen e duhur.

winona
31.01.2012, 22:52:43
Nje shokč te mire,e te sinqert.

Ms-Exclusive
10.04.2012, 23:54:07
Sex pa pushim :D

Gjiki
11.04.2012, 10:00:04
bash nymphe je :D

Grejzi
11.04.2012, 12:43:28
Sex pa pushim :D

Qe edhe nje ambicioze... :D

Butik
11.04.2012, 13:41:06
Trup Optimal trup te holl dhe gjoks te gjer ato duan te jet prej nji arkitekti deri te nji mjek.Kursesi te ken qelle:) te jesh qel je ma pak atraktiv sexual.qka zban hiq qe burri te ket rrogen ma te vogel se gruja.te ket gjatsi mbi 180cm.
Por nuk jan edhe kto te gjitha te jesh nji mashkull muskulor zdo te thot asgje ket e verteton vet fakti se Revistat me mashkuj muskulor shiten fare pak. pra atraktiv dhe sympatish mund te jet secili nese ke nji personalitet interesant ti je nji magnet per femra edhe pse anatomija jote esht lalala.Natyrisht femrat nuk e falin kurr nese sje i pa paster dhe fizjonomia jote esht e nji lloj fast-food edhe quditet pse fizjonimia e tij jet e pa zbuluar.Per nji rol qe kishte te prinet per femrat esht nji shembull si George Clooney aj na tregon se siguria personale me karakter te fort esht ajo qe duan femrat.Mashkujt e dashuruar jan gjithmon aty afer saj.Grat nuk e preferoj vetem te jet nji mashkull sexi evolucjoni i ka msuar ato qe nji mashkull sexi e ler ate shtatzan dhe ike po ajo don ta msoj ma shum karakterin e nji mashkulli per te qen ma e sigurt.Pra femrat i preferojn mashkujt qe kan pozicjone te larta se me ket ndihen te sigurta dhe kujdesen per femijt dhe te mos jet vetem i fort por te jet i fort me nji karakter te but kundrejt saj.Femrat nuk koncentrohet vetem te bukuria e nji mashkulli por ato e shofim nji dominim qe jep aj dhe ket e ndjejn si atraktive.
Te gjith mashkujve qe ata ta kan ma leht me femren e vet apo ta njioftojn nji te jen te sigurt ne personalitetin e vet te jen pak a shum interesant ne fsheftsit e tyre ky faktor ndikon qe femrat te ken ndjenja edhe sexuale.
Per ata qe jan te dushuruar apo jan te martuar me vite ato gra per ta pas nji dashuri te gjat duhet gjdo her nji pertrirje pra ti bejsh nga nji her nji kompliment, te gjejsh metoda per te ringjallur dashurin e shum e shum po te kisha nji recept do isha miljoner por ja per femra ska recept. secila esht e veqant.

JaGuArJa
12.04.2012, 09:24:34
duhet me kon i sinqert dhe loyal..tjerat jan kerjt relative :p

Frymori_
13.04.2012, 21:27:49
Dajak........ :D :D

shpresa_pej
13.04.2012, 21:35:13
sinqeritet dhe perkrahje....

Frymori_
13.04.2012, 21:35:45
sinqeritet dhe perkrahje....

Patjeter, por ne radh te pare duhet qe ti jepin, e mandej ti marrin a po bre.