Braktis arkiven dhe shih kėtė faqe nė dizajn standard : Ndihma per Programim
Une punoj si Programmierer ne Gjermani dhe ka disa raste qe me duhet ndihme ne punen time te perditshme dhe visitoje forume te ndryshme ( ne te gjithe WEB-in ) e deri me tash nuk kam hasur ne ndonje faqe shqipe qe te ofrone ndihme ne kete drejtim une e kisha pas nje lutje tek te gjithe ata qe e kuptojne rendesin e ksaj teme te marrin pjese ne kete teme dhe ndoshta te bashkepunojme me njeri tjetrin ne kete drejtim nuk do te ishte keq qe ta hapim nga nje teme ne qdo gjuhe programimi une mund te ju ndihmoje (nese kam mundesi) ne Java, Perl, Visual Basic, HTML Datenbanken MySQL, Oracle,Acces und Excel
Tung max,
filloja ma konkret, se jam i sigurt qe ka mjaft shqiptar qe kane dituri per programim. Mirepo fjala programim eshte shume globale...
Pershendetje
Sefi
kenny5
25.04.2002, 08:42:00
Tung tung,
Une kisha me qene shume i interesuar per ndonje ndihme fillestare ne PHP. Besoj qe nuk jam i vetmi i interesuar per kete ngase PHP e shoh si ardhmeri te WEB-it. Disa ONLINE LESONS nuk kishin qene te demshme.
Greetz
Driki-Man
30.04.2002, 15:10:00
Pasiqe ky eshte postimi im i pare deshta te ju uroj per kete forum te qelluar. Sidomos me gezoj fakti qe interesimi per programim te shqiptaret eshte duke u rritur.
Nese dikujt i duhet ndonje ndihme ne C dhe C++ atehere mund te ju ndihmoj, pasiqe merrem intenzivisht me programim dhe analize (sidomos me aplikacione client-server dhe sisteme distributive te tjera).
Megjithate kjo varet shume nga koha ime e kufizuar.
Pershendetje /forum/images/smiles/icon_smile.gif
DORIANI
08.05.2002, 00:41:00
Ju drejtohem me nje pyetje, pėr fillim, shumė e pergjithsuar por me vone ndoshta edhe me detalisht.Vijon:
Dua produktet e mia t'i organizoj ne atź menyrė qe:
1-Te dije sa kam ne rezerve dmth: per ēdo prodhim
2-Tė kem nje biblioteke te te gjitha prodhimeve me ēmimet, lloji i materialit, furnizuesi,
3-Te kem mundsi qe ta mbushi bibloteken me prodhime te reja.
4-kur prodhimet mungojne,qe te mund t'i komandoj duke kaluar direkt ne nje formulare te komandes.(kujdes:prodhimet jane nga firma te ndryshme ndersa formulari duhet te jete universal ku mund ta shkruaj adresen e furnisuesit,numrin e komandes, etj.
eshte fjala per 100-1000 artikuj
Si duhet t'ja bej? me ēfare programi?sa kushton me e porosite?
Driki-Man
08.05.2002, 11:51:00
Dorian> Pasiqe qe qenke inxhinier atehere vetem shkurtimisht mund te ju them se ju vyn ni datoteke (database;base de données;datenbank) per prodhimet e juaja. Kjo mund te behet lehte me SQL (apo MySQL) dhe Java apo ndonje gjuhe tjeter programuese.
Pershendetje
beski
08.05.2002, 19:58:00
Tung Dorian,
sa po mundem me e kuptu Problemin tend mundesh shume thjesht me e zgjedhe me Microsoft Access.
tungi dorian
me se lehti si tha breski ( me fal nese nuk ja qellova emrit )
access.
metshi me shendet te mire
h@xy
------
Linux is like wigwam, no gates no windof and Apache inside.
Copyright ©2007 albamatrix.com Tė gjitha tė drejtat e rezervuara.